Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bodemverbeteraars

Tuincentrum Vincent in Dendermonde heeft alles om uw planten uitbundig te laten groeien en bloeien. U vindt ons aanbod online of bezoek ons tuincentrum in Dendermonde voor een uitgebreid assortiment bodemverbeteraars.

Gazon   Siertuin   Groente& fruit   Kalk   Compost

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten

Wat u moet weten over bodemverbeteraars?

Bodemverbeteraars zorgen ervoor dat de bodem waar uw planten instaan beter en geschikter worden voor deze planten. Sommige planten houden van een zure grond, terwijl andere dit juist verschrikkelijk vinden. Bodemverbeteraars zorgen onder andere voor:

  • De verbetering van de grondstructuur door de inbreng van organische grondstoffen
  • De activiteit van het aanwezige bodemleven stimuleren
  • Voeding voor de plant wordt aangebracht door de toegevoegde organische meststof

bodemverbeteraars-dendermonde

Toepasbaar in alle grondsoorten

Bodemverbeteraars zijn niet alleen goed voor uw grond, ze zijn ook nog eens toepasbaar in alle grondsoorten. De voordelen van bodemverbeteraars: 

  • Verbetert de drainage van zware gronden
  • Verhoogt het waterhoudend vermogen van lichte zandgronden

Bekijk een deel van ons aanbod bodemverbeteraars online of kom langs en bekijk ons complete aanbod in Dendermonde! Een goed bodemleven, veroorzaakt door bodemverbeteraars, voorkomt dat de wortels van uw planten gaan rotten en zorgt ervoor dat de planten er mooier uitzien. Door middel van bodemverbeteraars kunnen uw planten in alle soorten grond staan. Wist u bijvoorbeeld dat de zuurtegraad van de grond bepaald welke kleur de Hortensia wordt? Met bodemverbeteraars kunt u dit beïnvloeden! 

Bodemverbeteraars kopen Dendermonde

Neem een kijkje op onze afdeling Tuin in onze winkel in Dendermonde, Oost Vlaanderen. Wij helpen u graag! Weet u niet goed wat voor soort bodemverbeteraar het beste bij uw tuin past? Onze medewerkers weten hier alles van en geven u dan ook graag tips. 

Gazon   Siertuin   Groente& fruit   Kalk   Compost

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.