Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Speelgoed

Het leukste speelgoed vind je bij Tuincenter Vincent. Van Paw Patrol tot My Little Pony en van binnenspelletjes tot buitenspellen zoals pijl en boog. Wat vraag jij voor voor Sinterklaas of kerst?

Bekijk openingsuren

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 112 producten

Educatief speelgoed bij Tuincenter Vincent

Bij Tuincenter Vincent vind je een gevarieerd assortiment speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook educatief en creatief. Ons doel is om kinderen te inspireren en te helpen bij hun ontwikkeling op een speelse en boeiende manier.
  • Puzzels: Stimuleer de cognitieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen van je kinderen.
  • Verlichte Wereldbol: Ontdek de wereld met onze verlichte wereldbol! Leer over geografie, landen en culturen terwijl je geniet van de fascinerende lichteffecten. Een educatieve en decoratieve toevoeging aan elke kinderkamer.
  • Houten Blokken: Bouwen en creëren met houten blokken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de motorische vaardigheden van kinderen. Onze houten blokkensets zijn duurzaam en bevorderen creativiteit.
  • Wetenschapskit: Laat de nieuwsgierigheid van kinderen bloeien met onze wetenschapskit.

Tuincenter Vincent | Speelgoed

Buitenspeelgoed: van modderkeukens tot kindertuingereedschap

Bij Tuincenter Vincent vind je een uitgebreide selectie aan buitenspeelgoed, perfect om de verbeelding van kinderen tot leven te brengen en ze aan te moedigen om buiten te spelen en te verkennen. Van modderkeukens waarin kleine chefs hun eigen culinaire meesterwerken kunnen creëren tot stevige kruiwagens die hen helpen bij het ontdekken van de tuin. Voor regenachtige dagen hebben we kleurrijke paraplu's die zelfs de somberste buien kunnen opfleuren. Daarnaast bieden we een assortiment kindertuingereedschap aan, zodat jonge tuiniers kunnen helpen met planten, wieden en verzorgen, terwijl ze tegelijkertijd leren over de natuur en het milieu. Kom langs bij Tuincenter Vincent en ontdek ons buitenspeelgoed dat de avonturen in de buitenlucht nog leuker maakt.

Tuincenter Vincent | Speelgoed

Binnenspeelgoed: van bordspellen tot puzzels

Voor de dagen waarop het weer buiten niet meewerkt, biedt Tuincenter Vincent een uitgebreide collectie binnenspeelgoed aan om kinderen bezig en geamuseerd te houden. Van educatieve bordspellen die de cognitieve vaardigheden stimuleren tot creatieve knutselsets die de artistieke kant van kinderen naar voren brengen. Ontdek ook ons assortiment van populaire bouwsets en puzzels die zowel vermakelijk als uitdagend zijn. Of het nu gaat om regenachtige dagen of gezellige avonden binnenshuis, ons binnenspeelgoed zal zeker voor urenlang plezier en vermaak zorgen voor het hele gezin. Kom langs bij Tuincenter Vincent en vind het perfecte speelgoed voor binnenshuis om de verbeelding van kinderen tot leven te brengen!

Tuincenter Vincent | Speelgoed

Samen muziek maken

Hoe leuk is het om samen muziek te maken? Met het muziek speelgoed van Tuincenter Vincent maken jullie samen de mooiste symfonieën.
  • Xylofoon: Moedig muzikaal talent aan met onze xylofoon. Kinderen kunnen genieten van het creëren van hun eigen melodieën en ritmes, terwijl ze tegelijkertijd hun gehoor en coördinatie ontwikkelen.
  • Tamboerijn: Laat je kinderen kennismaken met ritme en beweging met onze kleurrijke tamboerijnen. Perfect voor kleine handen om te bespelen en een leuke manier om muziek te verkennen.
  • Mondharmonica: De mondharmonica is een fantastisch instapinstrument voor jonge muzikanten.
Bij Tuincenter Vincent staan we garant voor kwalitatief speelgoed dat veilig is voor kinderen en tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en leerproces stimuleert. Of je nu op zoek bent naar educatief speelgoed om de geest van je kind te verrijken, of naar muziekinstrumenten om hun creatieve expressie te bevorderen, wij hebben voor elk kind iets te bieden.
 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.