Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Speelgoed

Het leukste speelgoed vind je bij Tuincenter Vincent. Van Paw Patrol tot My Little Pony en van binnenspelletjes tot buitenspellen zoals pijl en boog. Wat vraag jij voor voor Sinterklaas of kerst? 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 81 producten

Educatief speelgoed

Bij Tuincenter Vincent vind je een gevarieerd assortiment speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook educatief en creatief. Ons doel is om kinderen te inspireren en te helpen bij hun ontwikkeling op een speelse en boeiende manier.
  • Puzzels: Stimuleer de cognitieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen van je kinderen.
  • Verlichte Wereldbol: Ontdek de wereld met onze verlichte wereldbol! Leer over geografie, landen en culturen terwijl je geniet van de fascinerende lichteffecten. Een educatieve en decoratieve toevoeging aan elke kinderkamer.
  • Houten Blokken: Bouwen en creëren met houten blokken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de motorische vaardigheden van kinderen. Onze houten blokkensets zijn duurzaam en bevorderen creativiteit.
  • Wetenschapskit: Laat de nieuwsgierigheid van kinderen bloeien met onze wetenschapskit.

Samen muziek maken

Hoe leuk is het om samen muziek te maken? Met het muziek speelgoed van Tuincenter Vincent maken jullie samen de mooiste symfonieën.
  • Xylofoon: Moedig muzikaal talent aan met onze xylofoon. Kinderen kunnen genieten van het creëren van hun eigen melodieën en ritmes, terwijl ze tegelijkertijd hun gehoor en coördinatie ontwikkelen.
  • Tamboerijn: Laat je kinderen kennismaken met ritme en beweging met onze kleurrijke tamboerijnen. Perfect voor kleine handen om te bespelen en een leuke manier om muziek te verkennen.
  • Mondharmonica: De mondharmonica is een fantastisch instapinstrument voor jonge muzikanten.
Bij Tuincenter Vincent staan we garant voor kwalitatief speelgoed dat veilig is voor kinderen en tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en leerproces stimuleert. Of je nu op zoek bent naar educatief speelgoed om de geest van je kind te verrijken, of naar muziekinstrumenten om hun creatieve expressie te bevorderen, wij hebben voor elk kind iets te bieden.
 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.