Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Graszoden Dendermonde

Op zoek naar graszoden in de buurt van Dendermonde? Bij Tuincentrum Vincent bestelt u goede kwaliteit graszoden tegen een voordelige prijs. Verder vindt u bij ons diverse producten voor de verzorging van uw gazon.

Bezoek Tuincenter Vincent

Goede kwaliteit graszoden kopen in Dendermonde

Een prachtig, fris, groen gazon is een blikvanger in uw tuin. U koopt bij ons tuincentrum in Dendermonde graszoden per vierkante meter, met een minimaal aankoopbedrag van €29,50. Bent u geïnteresseerd in onze grasmatten? Bekijk dan onze huidige prijslijst. U kunt de bestelling afhalen op vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur, maar wij bezorgen de graszoden ook thuis in een straal van 30 km. Het is erg belangrijk dat de graszoden direct worden gelegd. Bestel uw grasmatten uiterlijk woensdag voor 11:00 uur. Heeft u nog vragen? Kom langs of bel naar 052/21 14 04. In onze allerhande tuintips leest u alles over de aanleg en verzorging van graszoden.

Diverse producten voor de verzorging van uw grasmat in Dendermonde

U koopt bij ons in Dendermonde niet alleen grasmatten, maar ook diverse producten voor de verzorging van uw grasmatten. Deze blijven natuurlijk niet uit zichzelf mooi! U koopt bij ons onder andere:

Maai uw gras in het voorjaar en in de zomer één á twee keer per week en zorg voor een laatste flinke maaibeurt in het najaar. Bemesten doet u tweemaal per seizoen. U koopt bij ons ook combinatieverpakkingen die zowel het gazon bemesten als het onkruid verdelgen.

Hoe en wanneer leg ik mijn gazon in Dendermonde aan?

Wij van Tuincentrum Vincent in Dendermonde geven u graag wat tips bij de aanleg van uw gazon. Leg grasmatten altijd zo snel mogelijk na aankoop. De beste tijd om dit te doen is in het najaar. Spit de grond goed om en breng een laag mest aan. Zorg er daarna voor dat de grond helemaal glad is, u kunt hier een hark voor gebruiken, en stamp de grond stevig aan. Hark het bovenste laagje weer los en wacht tot de grond goed droog is. Strooi nu nog 1 kg mest per 100m2. Rol de graszoden uit en vul de kieren op met potgrond. Besproei de graszoden direct met water. Rol of klop de graszoden stevig aan. Natuurlijk geven onze deskundige medewerkers u graag nog veel meer tips. Kom dus snel eens bij ons langs! 

Bezoek Tuincenter Vincent

Graszoden Dendermonde bij Tuincentrum Vincent

U kunt graszoden in ons tuincentrum aanvragen, maar onze graszoden zijn ook online te bestellen, in onze webshop. Dit is echter alleen mogelijk wanneer u de graszoden zelf komt afhalen. Het is belangrijk dat u de graszoden komt afhalen op het afgesproken moment. Dit is meestal op vrijdag. De graszoden moeten namelijk meteen gelegd worden. Ons online assortiment gazononderhoud bestaat vooral uit meststoffen en kalk. Bent u van plan om een tuin aan te leggen of begint uw tuin wat saai eentonig te worden? Fleur de boel op met onze prachtige tuinplanten. Kom langs bij tuincentrum Vincent in Dendermonde en laat uw graszoden direct aanleggen!

 

Bestel hier uw graszoden

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.