Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Cadeaukaart

Een cadeaukaart is leuk om te geven én leuk om te krijgen. Als u het moeilijk vindt om een geschikt cadeau te vinden, is een cadeaukaart van Tuincenter Vincent dé oplossing bij uitstek. Het is bovendien altijd leuk om de waardebon met een groepje mensen te geven, zodat u het feestvarken een mooi bedrag cadeau kunt doen. Kies zelf welk bedrag u uw vriend, vriendin, collega of familielid wilt schenken.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Cadeaukaart bestellen

De cadeaukaart kunt u in digitale vorm bestellen via onze webshop. Deze wordt in PDF-vorm naar uw mail gestuurd. Er is ruimte voorzien om nog een persoonlijke boodschap te schrijven op de afgedrukte mail.
 

Giftcard achterkant   Giftcard voorkant
 

U kan de cadeaukaart gebruiken zo vaak u wilt, tot het bedrag volledig op is en dit binnen een termijn van 5 jaren na activatie/aankoop.
De cadeaukaart is niet inwisselbaar tegen contant geld of krediet.
 

Besteding van de cadeaukaart

Het leuke van een cadeaukaart is dat de gelukkige hem vrijelijk kan besteden aan wat hij of zij leuk vindt. Zit de jarige midden in een tuinverbouwing en kan hij of zij nog wel wat tuinhout gebruiken of is uw vriend of vriendin hard aan het sparen voor een luxe loungeset? Geef de jarige Job of Jet een steuntje in de rug met een cadeaukaart . Maar uw cadeaukaart kan bijvoorbeeld ook worden uitgegeven aan tuin- of huisdeco en honden- of kattenvoer. Het cadeaubedrag hoeft niet in één keer te worden opgebruikt. Bovendien is de 5 jaar geldig. Wij begrijpen immers best dat u eerst even wil nadenken voordat u uw geld uitgeeft.

Cadeaubon voor huisdeco gebruiken

Cadeaukaart gemakkelijk online bestellen

Een cadeaukaart bestellen is niet moeilijk en kan gewoon online. Zo gaat u te werk:

  • bepaal welk bedrag u op de cadeaukaart wil zetten (vanaf 2,50 EUR)
  • ​plaats de cadeaukaart in uw winkelwagentje en ga door naar betalen;
  • vul uw gegevens in en maak een account aan om de betaling de volgende keer nog sneller en eenvoudiger te laten verlopen;
  • ga akkoord met de voorwaarden en rond uw bestelling af.
  • de cadeaukaart wordt in PDF-vorm naar u toegemaild.
  • druk de PDF af en schrijf er een persoonlijke boodschap bij
  • Verras uw vriend of vriendin met een cadeaukaart

Gaat uw vriend of vriendin graag naar het tuincentrum om inkopen te doen voor huis en tuin? Geef hem of haar dan een cadeaukaart, zodat hij of zij naar hartenlust kan winkelen. Bezoek ons tuincentrum in Dendermonde om een indruk te krijgen van ons aanbod of neem contact met ons op. Bel ons op 052/21.14.04 of mail ons via info@tuincenter-vincent.be!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.