Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Transportkosten & levertijd

1. Bpost

Alle artikelen die met Bpost kunnen worden opgestuurd (niet breekbaar/te groot/te zwaar) worden gratis aan huis geleverd in heel België vanaf een aankoopbedrag van € 85,00 incl. BTW. Bij een lager bestelbedrag brengen wij voor België € 7,95 aan verzendkosten in rekening. 

Een beperkt assortiment vijverproducten (pompen, UVC, filters, algenbestrijders e.d.) verzenden wij ook gratis naar Nederland vanaf een aankoopbedrag van € 125,00, incl. BTW. Bij een lager bestelbedrag brengen wij voor Nederland € 14,95 aan verzendkosten in rekening. 

De cadeaukaart wordt gratis verzonden in PDF-vorm via e-mail.

Leveringen door Bpost gebeuren volgens hun leverschema. De levertermijn van artikelen opgestuurd met Bpost is afhankelijk van de drukte bij Bpost en kan variëren van 1 dag tot max. 7 dagen na bestelling.

 

2. Eigen transport camionette

Delicate, zware of grote artikelen leveren wij met eigen transport in een beperkte regio rond Dendermonde. Afhankelijk van het aankoopbedrag en het afleveradres kan het zijn dat er een transportkost bij komt; Raadpleeg hier de transportkosten. 

Doorgaans worden de leveringen met camionette binnen de 3 werkdagen uitgevoerd. Na bestelling nemen wij telefonisch contact met u op om een leverdatum af te spreken. Leveringen met camionette zijn mogelijk op weekdagen of op zaterdag. Op dinsdag, zondag of feestdagen wordt er door ons niet geleverd. 

 

3. Eigen transport camion

Big bag's sierstenen en schors kunnen enkel met een camion* (lengte 9,5m) geleverd worden in deze postcodes

Deze transportkost bedraagt 85 EUR.

Opgelet, we kunnen niet leveren in lage-emissie-zones en in het midden van de openbare straat. Op dag van levering dient de klant zelf openbare (parkeer)plaats vrij te houden. De camion kan enkel leveren in breed toegankelijke straten (min. 3m doorgang) met verharde ondergrond. Indien aan deze vereisten niet wordt voldaan, kunnen de goederen niet gelost worden. Tuincenter Vincent kan beslissen om de aankoopwaarde van de goederen terug te betalen, de reeds betaalde transportkosten worden niet terugbetaald.

Doorgaans worden de leveringen met camion binnen de 5 werkdagen uitgevoerd. Na bestelling nemen wij telefonisch contact met u op om een leverdatum af te spreken. Leveringen met camionette zijn mogelijk op weekdagen of op zaterdag. Op dinsdag, zondag of feestdagen wordt er door ons niet geleverd.

 

4. Graszoden geleverd

Graszoden leveren wij enkel in deze postcodes. Enkel zo kunnen wij superverse graszoden van hoge kwaliteit garanderen.

De vervoerskost zit in de prijs van de graszoden verrekend.

 

5. Bezorgmogelijkheden

U kunt uit verschillende bezorgmogelijkheden kiezen:

  • Uw bestelling wordt thuis bezorgd.
  • U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.
  • U komt de bestelling afhalen in Tuincenter Vincent in Dendermonde.

 

Wij garanderen u dat de goederen zorgvuldig worden verpakt en in perfecte staat bij ons vertrekken. 

De transportkost van elk product wordt weergegeven in het tabblad verzend/transportkosten aanwezig op elke productpagina. De totale kost aan transport is zichtbaar na het invullen van uw gegevens bij het aanmaken van de bestelling.

 

Heeft u een vraag?

Stuur ons dan gerust een mailtje: info@tuincenter-vincent.be of bel ons op 052/21.14.04

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.