Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dier aankopen

Bent u op zoek naar een hok, een hondenkussen, dierenvoeding of speelgoed voor uw favoriete huisdier? Dan ben je bij Tuincentrum Vincent aan het juiste adres. Op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw konijn, cavia, hamster, gerbil, vogel, kip, hond, kat en vis.

Toon filters Verberg filters

Klaar voor een huisdier?

In ons tuincentrum in Dendermonde, nabij Aalst, kunt u ook terecht voor de aankoop van vijver- en aquariumvissen, konijnen, hamsters, gerbils en cavia's. Ons aanbod houden we bewust beperkt, zodat we onze dieren de nodige aandacht en verzorging kunnen geven tijdens hun verblijf in afwachting van de verhuis naar hun forever home.  

Een huisdier verdient de beste zorg

Voor al onze dieren willen wij een goede thuis. Dat betekent dat u er geld en tijd in moet stoppen voor de nodige verzorging, voeding en huisvesting. De zorg voor een huisdier is verplicht! Bent u klaar voor een huisdier? Wilt u meer weten over zijn voeding, huisvesting, verzorging of gedrag? Kom dan langs in onze winkel in Dendermonde, gelegen tussen Sint-Niklaas en Aalst. Onze verantwoordelijke helpt u graag verder. Ook zeer handig is de huisdierwijzer van de Vlaamse Overheid over diverse huisdieren. Zo weet u meteen wat u te doen staat om een gezond en gelukkig huisdier jaren aan uw zijde te hebben. 

Check de huisdierwijzer voor uw dier op www.huisdierinfo.be

Dieren bij Tuincenter Vincent - Dendermonde

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.