Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijverwinkel Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een vijverwinkel in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij Tuincentrum Vincent aan het juiste adres! Wij hebben een zeer uitgebreide afdeling vijverbenodigdheden, waar u terecht kunt voor pompen, filters, vissen en nog veel meer. Wij helpen u graag bij het aanleggen en onderhouden van uw vijver. Shop uw vijverbenodigdheden nu ook in onze webshop.

Alles voor uw vijver

Uitgebreide vijverwinkel in Oost-Vlaanderen

In onze 1000m2 vijverwinkel in Oost-Vlaanderen heeft u volop keuze uit topproducten voor uw vijver. Wij verkopen producten van de beste merken, zoals Velda, Oase, Ubbink, Aquadistri, Firestone, Distripond, Aqua-koi, Moerings waterplanten, Aquaworld en Aquadistri.

Bezoek Tuincenter Vincent


Benieuwd naar ons aanbod? Wij verkopen:

 • Vijverfolie;
 • Pompen en filters;
 • Ornamenten en verlichting;
 • Waterplanten;
 • Vissen;
 • Nog veel meer vijverbenodigdheden, bezoek onze vijverwinkel in Oost-Vlaanderen voor het gehele assortiment!

Plannen voor de aanleg van een vijver? Kom eens langs in onze vijvershop in Oost-Vlaanderen en vraag onze deskundige medewerkers om advies. Let goed op de ligging van uw nieuwe vijver. Als deze te veel in de zon ligt, wordt algengroei gestimuleerd en dit zorgt voor licht- en zuurstofgebrek in uw vijver. Verder is het belangrijk om genoeg waterplanten neer te zetten. Deze zuiveren het water en voegen zuurstof toe. Een goede filter- of pompinstallatie helpt uw vijver om in optimale conditie en mooi helder te blijven.

Ruime keuze aan vijvers in Oost-VlaanderenZwemvijver: vijverwinkel Oost-Vlaanderen

In onze vijverwinkel in Oost-Vlaanderen koopt u alles wat u nodig heeft bij de aanleg en het onderhoud van uw vijver. Er bestaan verschillende soorten vijvers. De eerste keuze die u moet maken is of u voor een wat duurdere voorgevormde vijver gaat of voor een vijver van folie. Daarna is het belangrijk om te bedenken wat voor soort vijver u in de tuin wilt. U heeft de keuze uit:

 • De biologische vijver;
 • De koivijver;
 • De mini-vijver;
 • De natuurvijver;
 • De plantenvijver;
 • De tuinvijver;
 • De visvijver;
 • De zwemvijver.

Welke eigenschappen moet uw vijver hebben? Gaat het u bijvoorbeeld puur om de vissen? Dan is een koivijver of een visvijver, waar de optimale leefomgeving voor vissen wordt gecreëerd, de juiste keuze voor u. Maar misschien wilt u ook kunnen zwemmen in de vijver? Dan moet het natuurlijk een grote vijver worden met een goed filtersysteem. Wanneer u een echte natuurliefhebber bent, kunt u eens kijken naar de natuurvijver of de biologische vijver. Bij deze vijvers laat u het werk over aan de natuur. Vraag om meer informatie over de verschillende soorten vijvers in onze vijverwinkel in Oost-Vlaanderen!

Zelf een vijver aanleggen?

Wilt u zelf een vijver aanleggen in uw tuin? Tuincentrum Vincent helpt u graag verder. Bekijk ons handige stappenplan en ga zelf aan de slag. Wilt u graag advies? Kom dan gerust naar het tuincentrum. Onze medewerkers adviseren u graag! 

Vijverwinkel in Oost-Vlaanderen met prachtige vissen

U koopt bij ons ook de mooiste en populairste vijvervissen, zoals Goudwinde en Koi vissen. Laat u goed informeren over de vissen die u aanschaft. Koi vissen hebben heel veel ruimte nodig en overleven dus niet in een kleine vijver. Verder bestaan er oppervlaktevissen en bodemvissen en niet alle vissoorten kunnen vredig samenleven. Vijvervissen moeten om de twee dagen gevoerd worden. Haal voer dat na tien minuten nog niet is opgegeten uit de vijver. U koopt vijvervissen in onze vijverwinkel in Oost-Vlaandere vanaf eind maart tot eind september.

Online vijvershop Oost-Vlaanderen

Wij zien u graag verschijnen in onze vijverwinkel in Oost-Vlaanderen, maar een groot deel van onze vijverbenodigdheden zijn ook online te bestellen in onze webshop. U koopt hier bijvoorbeeld Firestone vijverfolie, beschermvlies voor onder folie, afboordingspalen/latten, fonteintjes, vijverplanten, vissen en waterreinigingsproducten. Bekijk ook onze promoties! Bestel direct of kom langs bij Tuincentrum Vincent, vijverwinkel in Oost-Vlaanderen. 

Online vijvershop

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.