Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijver

Tuincentrum Vincent in Dendermonde helpt u graag bij de verwezenlijking van uw waterproject. Onze vijverafdeling is 1000m² groot en omvat zowel materiaal voor aanleg en onderhoud, voorgevormde vijvers, vissen en vijverplanten. Professionele uitleg en dienst na verkoop!

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 927 producten

Specialist in vijvers 

Bij Tuincenter Vincent beschikken wij over specialisten die u kunnen adviseren over alles wat met uw vijver te maken heeft. Door ons specialisme op het gebied van vijvers, kunnen wij al uw vragen beantwoorden en helpen bij het maken van keuzes omtrent uw vijver. Bij Tuincenter Vincent bent u aan het juiste adres voor zowel de aanleg als het onderhoud van een mooie vijver. Voor een mooie en gezonde vijver zijn er verschillende artikelen te verkrijgen. Water in de tuin kan uw tuin veel extra's bieden en daarnaast brengt het veel sfeer en plezier met zich mee. Wanneer u een vijver heeft, dan zijn er verschillende manieren om dit geheel volgens uw eigen stijl bij de rest van uw tuin aan te laten sluiten. Samen met de juiste artikelen en vakkundig advies helpen wij u graag om meer plezier uit uw tuin te halen!


Vijver aanleggen in 8 simpele stappen
 

Artikelen voor vijveraanleg en vijveronderhoud

Zowel op onze vijverafdeling in het tuincentrum, als in onze webshop kunt u terecht voor:

Het kan zijn dat artikelen zoals waterplanten niet verkrijgbaar zijn in de webwinkel buiten het seizoen, dan kunt u uiteraard nog in ons tuincentrum terecht. Heeft u nog geen vijver, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze aan te leggen? Bekijk dan ons handige stappenplan of vraag onze vakkundige medewerkers dan gerust om advies, dan denken wij graag met u mee. 

Vijverartikelen koopt u bij Tuincenter Vincent

Bestel uw vijverartikelen online, of kom langs bij Tuincenter Vincent

In onze webshop ziet u een selectie uit ons assortiment dat u online kunt bestellen. Nieuwsgierig naar meer? Kom dan naar Tuincenter Vincent, gelegen tussen Aalst, Lebbeke en Sint Niklaas, en ontdek ons volledige aanbod. Wij zijn verdeler van onder andere de volgende merken: Velda, Oase, Ubbink, Aquadistri, Firestone, Distripond, Aqua-koi, Moerings waterplanten en Aquaworld. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 052/211404, of door een mail te sturen naar info@tuincenter-vincent.be

Een greep uit onze merken: 

Eco-oh vijverartikelen AalstFirestone vijverartikelen bestellenAquadistri vijverbenodigdheden online kopenAquaworld vijverbenodigdheden kopenHeldervijveren vijver benodigdhedenOase vijveronderhoudUbbink vijverbenodigdhedenVelda vijverartikelenMoerings vijverbenodigdheden

Alles voor uw vijver

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.