Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Planten kopen in Dendermonde

Ben je op zoek naar prachtige tuinplanten of kamerplanten in Dendermonde om jouw huis of tuin tot leven te brengen? Bij Tuincenter Vincent bieden we een uitgebreide selectie van kwalitatieve planten voor binnen en buiten. Onze buitenafdeling planten is maar liefst 2000 m² groot, dus kom snel langs!

Bezoek Tuincenter Vincent

Of je nu op zoek bent naar groene kamerplanten, vaste tuinplanten, eenjarige planten, klimplanten, bij Tuincenter Vincent vind je de perfecte keuze voor jouw specifieke wensen. Tuincenter Vincent in Dendermonde ligt op  maximaal 30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Tuinplanten kopen in Dendermonde

Met een buitenplanten afdeling van maar liefst 2000 m² groot, vind je bij Tuincenter Vincent in Dendermonde altijd wel een geschikte buitenplant voor jouw tuin of balkon. Ontdek duurzame en kleurrijke tuinbeplanting in Dendermonde met onze vaste tuinplanten. Laat onze experts je adviseren over de beste vaste tuinplanten die perfect passen bij de specifieke omgeving van jouw tuin. Voor directe kleur en variatie in jouw tuin bieden onze eenjarige planten de ideale oplossing. Deze veelzijdige planten geven onmiddellijk leven aan bloembedden, borders en hanging baskets. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer prachtige arrangementen met onze hoogwaardige eenjarige planten. 

Moestuin aanleggen? Zelf groente en fruit kweken

Bij Tuincenter Vincent vind je alles om een moestuin aan te leggen. Hoe leuk is het om zelf groente en fruit te kweken? Van heerlijk zoete kersen, bessen, druiven, tot zelfbestuivende frambozen en appels en peren. Ook voor diverse zaden kun je bij Tuincenter Vincent terecht. Laat je adviseren over de juiste voeding en mest voor jouw moestuin.  

Kamerplanten kopen in Dendermonde

Ontdek een uitgebreide selectie prachtige kamerplanten in ons tuincentrum in Dendermonde, of je nu op zoek bent naar een specifieke soort of gewoon inspiratie zoekt. Van groene kamerplanten, vetplanten en cactussen, orchideeën en Happy Leaf, ons assortiment kamerplanten in Dendermonde heeft voor elke voorkeur iets te bieden. Bovendien hebben we ruime keuze aan sierpotten, potgrond en meststoffen voor kamerplanten. Kom langs in ons tuincentrum in Dendermonde en laat je adviseren over de ideale standplaats en verzorging, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe kamerplant.

Plantenwinkel in de buurt

Zoek je een planten winkel in de buurt? Kom dan zeker langs bij Tuincenter Vincent in Dendermonde. Met buitenplanten afdeling van 2000 m² vind je vast de tuinplant die jij zoekt. Ook voor kamerplanten kom je naar Dendermonde. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte plant voor jouw huis of tuin. 

Bezoek Tuincenter Vincent voor jouw planten in Dendermonde

Ontdek het uitgebreide aanbod tuinplanten en kamerplanten in Dendermonde bij Tuincenter Vincent, jouw bestemming voor kwalitatieve planten in de regio Sint-Niklaas, Aalst, Lokeren en omliggende plaatsen. Tuincenter Vincent is eenvoudig bereikbaar en biedt een divers assortiment hoogwaardige planten en onderhoudsproducten. Onze medewerkers staan klaar om je persoonlijk advies op maat te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw huis en tuin. Breng een gezellig bezoek aan ons tuincentrum.

Bezoek Tuincenter Vincent

Tuincenter Vincent

Donckstraat 118
9200 Dendermonde
052 21 14 04
info@tuincenter-vincent.be

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.