Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Voorgevormde vijver kopen in Dendermonde

Zelf een vijver aanleggen? Met de voorgevormde vijvers van Tuincenter Vincent Dendermonde kun je dit eenvoudig zelf. Bezoek onze grote vijverafdeling van maar liefst 1000m². Bij Tuincenter Vincent ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt voor de aanleg, onderhoud en verzorging van jouw droomvijver.

Bezoek Tuincenter Vincent

Tuincenter Vincent in Dendermonde ligt op  maximaal 30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Vijver aanleggen en onderhouden

Bij Tuincenter Vincent geloven we in het leveren van alleen het beste aan onze klanten. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige materialen voor de aanleg en het onderhoud van voorgevormde vijvers. Van vijverfolie en filterinstallaties tot waterpompen en vijververlichting, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw vijver tot leven te brengen en te houden.

Ubbink voorgevormde vijvers in Dendermonde 

Op zoek naar een voorgevormde vijver die perfect past bij jouw tuin? Onze vijverafdeling biedt een breed scala aan voorgevormde vijvers in verschillende maten en vormen, zodat je gegarandeerd iets vindt dat past bij jouw smaak en ruimte. Of je nu op zoek bent naar een kleine vijver voor op het terras of een grote vijver voor in de achtertuin, wij hebben de perfecte optie voor jou. Bezoek Tuincenter Vincent in Dendermonde vandaag nog. 

Levendige vijverbewoners en groene vijverplanten Dendermonde

Een vijver is niet compleet zonder zijn levendige bewoners en waterplanten. Daarom bieden we bij Tuincenter Vincent een breed assortiment aan vissen en vijverplanten om jouw vijver tot leven te brengen. Van kleurrijke vijvervissen tot prachtige waterplanten, we hebben alles wat je nodig hebt om een prachtig ecosysteem te creëren in jouw eigen achtertuin. Waterplanten zijn vanaf midden maart tot eind september verkrijgbaar. 

Professioneel advies bij het kopen van een voorgevormde vijver in Dendermonde

Bij Tuincenter Vincent staat klantenservice voorop. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van professioneel advies bij het kopen van een voorgevormde vijver of andere vijverartikelen in Dendermonde. En met onze uitstekende dienst na verkoop ben je verzekerd van ondersteuning en assistentie, zelfs nadat je jouw vijverartikelen hebt aangeschaft. Bezoek Tuincenter Vincent en bespreek met ons jouw vijverplanten

Bezoek onze vijverafdeling en bekijk de Ubbink voorgevormde vijvers in Dendermonde

Breng vandaag nog een bezoek aan onze vijverafdeling bij Tuincenter Vincent en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie voorgevormde vijvers, vissen en vijverplanten. Of je nu een ervaren vijverliefhebber bent of net begint, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw droomvijver werkelijkheid te maken. Tot snel!

Bezoek Tuincenter Vincent

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.