Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Plantstuk

Bent u op zoek naar een leuk cadeau om iemand te verrassen? Een exotische kamerplant zoals een orchidee, een mand vol zomerbloeiers, een fleurig boeket of een klassiek plantenstuk? In ons tuincentrum in Dendermonde vindt u gegarandeerd iets waar u deze persoon blij mee kan maken. Voor elk wat wils en voor elk budget! Ziet u door het bos de bomen niet meer? Geef dan een cadeaubon van Vincent cadeau!

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Geef een plant cadeau!

Wilt u wel eens wat anders geven dan een kookboek, sokken of sieraden? Wat dacht u van een mooie plant of een mooie bloem, of een fleurig boeket! Leuk voor elk interieur en door de ruime keus in ons assortiment vindt u altijd de juiste plant of bloem voor de juiste persoon. Zo vindt u in ons assortiment onder andere: 

  • een orchidee;
  • een lepelplant;
  • exotische kamerplanten; 
  • kleurrijke boeketten
  • en nog veel meer! 

Of verras eens iemand met een exotische plant. Een leuker en unieker cadeau is er niet! Een cadeau waar de persoon in kwestie nog veel plezier van kan beleven (indien de plant goed verzorgd wordt uiteraard!). 

Plant cadeau geven - Tuincenter Vincent

Persoonlijk cadeau 

Bloemen en planten zijn fantastisch om te geven, maar misschien nog wel leuker om te krijgen! Een 'groener' cadeau gaat u niet vinden. Daarnaast is een plant cadeau geven een mooi alternatief voor een boeket bloemen. Geef een plant of bloem en hou het persoonlijk door er een te kiezen die goed past bij het interieur, persoonlijkheid en smaak van de ontvanger. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste plant of bloem? Dan bent u bij Tuincenter Vincent aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste plant of bloem. Zo bent u verzekerd van een mooi en origineel cadeau! 

Planten en bloemen bij Tuincenter Vincent 

Kom naar ons tuincentrum te Dendermonde en bekijk ons ruime aanbod bloemen en planten. Onze medewerkers helpen u graag bij al uw vragen omtrent bloemen, planten, soorten en de verzorging ervan. Bekijk daarnaast in het tuincentrum ons ruime assortiment vijverbenodigdheden, tuinmeubelen, barbecues en nog veel meer voor uw huis en tuin. Wij zien u graag in ons tuincentrum

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.