Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Soorten vissen die wij verkopen bij ons tuincentrum in DendermondeVissen kopen bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde

Bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde verkopen we allerlei populaire vissoorten, zoals Goudwinde en Koi vissen. Onze deskundige medewerkers geven u graag informatie over deze vissen. U moet bijvoorbeeld weten dat de Goudwinde graag aan de oppervlakte op muggen jaagt en dat Koi vissen flink wat ruimte nodig hebben. Stop ze dus niet in een kleine vijver! We verkopen ook kleinere vissoorten, zoals de goudvis. Goudvissen zoeken graag de bodem op. Vergeet niet dat het houden van vissen gepaard gaat met verantwoordelijkheden. Laat u goed informeren over de verzorging van uw vissen en bekijk de verschillende producten van onze vijverafdeling. Bent u op zoek naar een ander huisdier, bijvoorbeeld een konijn? Kijk dan eens in onze dierenwinkel.

Diverse vijverbenodigdheden in Dendermonde, waaronder vissen

Bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde hebben we een zeer uitgebreide vijverafdeling. U koopt hier onder andere:

Wij helpen u graag bij de aanleg van uw vijver. Het is vooral belangrijk om goed na te denken over de ligging van uw vijver. Te veel zon kan namelijk fataal zijn voor vijver en vis. Zon stimuleert namelijk algengroei, waardoor uw vijverwater te weinig licht en zuurstof doorlaat. Kies dus voor een schaduwrijke plek. U koopt bij ons voorgevormde vijvers en vijvers van folie. Voorgevormde vijvers zijn makkelijk aan te leggen, maar wel duurder. Bij een folievijver bepaalt u zelf de vorm van uw vijver. De folie plakt u aan elkaar met speciale lijm. Verdere aankopen die zeker noodzakelijk zijn, zijn waterplanten en een vijverfilter of -pomp. Zo houdt u uw vijverwater namelijk helder en gezuiverd. Waterplanten voegen ook nog eens zuurstof toe. Versier uw vijver met ornamenten en verlichting voor een leuk effect.

Wij verkopen alleen vijverbenodigdheden van de beste merken

Bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde koopt u sterke, gezonde vissen en topkwaliteit vijverbenodigdheden. Wij verkopen namelijk alleen de beste merken, zoals Velda, Oase, Ubbink, Aquadistri, Firestone, Distripond, Aqua-koi, Moerings waterplanten, Aquaworld en Aquadistri.

Visvoer en vijverpompen koopt u in onze webshop

In onze webshop ziet u ons online vijverassortiment. U bestelt hier diverse soorten visvoer die u met elkaar kunt vergelijken. Voer uw vissen om de twee dagen en haal het voer dat na tien minuten nog niet is opgegeten uit het water. Daarnaast bestelt u vijverfolie en allerlei andere vijverproducten. Bekijk ook onze promoties! We zien u graag snel bij Tuincentrum Vincent, voor vissen in Dendermonde!

 

Bezoek Tuincenter Vincent

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.