Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijverfilters

Een vijverfilter is van groot belang wanneer je wilt genieten van jouw vijver met helder water en gezonde vissen. Er zijn diverse filters beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende soorten vijvers, zoals een drukfilters, doorstroomfilters of onderwaterfilters. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 93 producten

Soorten vijverfilters

Voor heel kleine vijver of bakken zijn de onderwaterfilters geschikt, terwijl drukfilters ideaal zijn voor kleine tot middelgrote vijvers. Aan de hoge eisen die door middelgrote tot grote vijvers en koivijvers aan de filtercapaciteit worden gesteld, voldoen vooral de doorstroomfilters. De filtercapaciteit wordt door de uiterst effectieve UVC voorzuiveringsapparaten en betrouwbare vijverbeluchters vergroot.

Deskundig advies vijverfilters

De beste combinatie samenstellen van pomp, UVC toestel, filter en vijverbeluchter is niet makkelijk. Wij geven u graag deskundig advies in ons Tuincentrum in Dendermonde; wij beantwoorden al uw vragen en lossen uw vijverproblemen op.

De Oase producten in onze webshop hebben wij doorgaans op voorraad in onze winkel, maar kunt u ook online bestellen en laten leveren in België en Nederland. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

Tuincentrum Vincent is een Oase 5 sterren dealer! 
  • compleet assortiment
  • reparatiedienst & service afdeling
  • onderdelen
  • zwemvijvers
  • groothandel
  • AquaActiv Partner
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.