Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vissen Oost-Vlaanderen

Op zoek naar vissen voor in uw vijver in Oost-Vlaanderen? Voor een ruime keuze aan de mooiste vissen bent u bij Tuincentrum Vincent aan het juiste adres! Wij geven u graag advies over onze vissen en vijverbenodigdheden.
 

Alles voor de vijver

Prachtige vissen kopen in Oost-VlaanderenVissen kopen bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen

Bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen koopt u populaire vissoorten. Wij verkopen bijvoorbeeld Goudwinde, een mooie vis die graag aan de oppervlakte naar muggen jaagt. Daarnaast verkopen we natuurlijk Koi vissen. Laat u goed over deze vissoort informeren door onze deskundige medewerkers. Koi vissen passen namelijk niet in een doorsnee vijver, ze hebben veel ruimte nodig. Strooi eens in de twee dagen wat visvoer in het water en verwijder na 10 minuten het voer dat niet is opgegeten. U koopt ons visvoer ook online in onze webshop. Vergelijk de verschillende soorten voer in diverse prijsklassen met elkaar en bestel uw voer naar keus. Vergeet niet om onze promoties te bekijken. Bij vorst is het belangrijk dat een deel van de vijver open blijft. U kunt dit doen door een vijverbeluchter te plaatsen. 

Bezoek Tuincenter Vincent
 

Uitgebreide vijverafdeling met vissen

Bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen koopt u diverse vijverbenodigdheden. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Bent u van plan om een vijver aan te leggen? Wij helpen u hier graag bij! Bedenk allereerst waar u de vijver Onze vijverplanten worden goed getest. Kom nu vissen kopen in Oost-Vlaanderenprecies wilt hebben. Veel zon heeft algengroei tot gevolg, kies dus altijd een schaduwrijk plekje. U kunt kiezen tussen een voorgevormde vijver en een vijver van folie. Voorgevormde vijvers zijn makkelijker aan te leggen, maar wel duurder. Bij een folievijver kunt u zelf de vorm van uw vijver bepalen. U plakt de folie met speciale lijm aan elkaar. Zorg dat u genoeg waterplanten in uw vijver heeft staan. Deze zorgen namelijk voor zuurstof en zuiveren het water. Dit houdt uw vissen in leven! Oeverplanten zien er leuk uit, maar hebben verder geen invloed op de waterhuishouding. Een goede vijverfilter of -pomp is essentieel voor mooi, helder vijverwater.

Vissen Oost-Vlaanderen bij Tuincentrum Vincent

Bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen verkopen we sterke, gezonde vissen en vijverbenodigdheden van topkwaliteit. Onze vijverafdeling is 1000m2 groot en we verkopen topmerken, zoals Velda, Oase, Ubbink, Aquadistri, Firestone, Distripond, Aqua-koi, Moerings waterplanten, Aquaworld en Aquadistri. Kom snel eens langs voor vijverbenodigdheden en vissen in Oost-Vlaanderen, bij Tuincentrum Vincent!

Bezoek Tuincenter Vincent
 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.