Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vijverbenodigdheden Oost-Vlaanderen

Vijverbenodigdheden kopen in Oost-Vlaanderen? Tuincentrum Vincent heeft een uitgebreide vijverafdeling en een webshop. Bij ons vindt u dus zeker wat u zoekt.

Breed assortiment vijverbenodigdheden 

Bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen koopt u alles wat u nodig heeft bij de aanleg en het onderhoud van uw vijver en leuke producten om uw vijver mee te versieren. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de volgende producten:

  • Vijverfolie
  • Pompen en filters
  • Waterplanten
  • Ornamenten en verlichting
  • Vissen
  • Nog veel meer vijverbenodigdheden, bezoek ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen voor het gehele assortiment

Bent u van plan om een vijver aan te leggen? Kom dan eens bij ons langs en vraag onze deskundige medewerkers om advies.

Waar moet u op letten bij een vijver?

Waar u in ieder geval op moet letten, is de ligging van uw vijver. De plek waar u nieuwe vijver komt mag namelijk niet te veel in de zon liggen. Zon stimuleert algengroei en dit zorgt voor licht- en zuurstofgebrek in uw vijver. Verder is het belangrijk om genoeg waterplanten neer te zetten. Deze zuiveren het water en voegen zuurstof toe. Als laatste moet u een vijverpomp of -filter aanschaffen om uw vijverwater mooi helder te houden. Op onze 1000m2 grote vijverafdeling vindt u producten van de beste merken, zoals Velda, Oase, Ubbink, Aquadistri, Firestone, Distripond, Aqua-koi, Moerings waterplanten, Aquaworld en Aquadistri.  

Vijverbenodigdheden Oost-Vlaanderen - Tuincenter Vincent

Waterpomp, filter en andere vijverbenodigdheden Oost-Vlaanderen

Natuurlijk is het belangrijk om de vijver schoon en gezond te houden. Daarom is het van belang dat u een waterpomp en filter voor de vijver aanschaft. Deze zijn verkrijgbaar in diverse prijsklasse en ook zijn er verschillende varianten van de producten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de pomp in de vijver te zetten, een zogenaamde natte opstelling, of juist buiten de vijver, een droge opstelling. Beide vormen hebben zowel voordelen als nadelen. Een droge opstelling zorgt ervoor dat u beter bij de pomp kunt en dus is onderhouden relatief eenvoudig. Bij een natte opstelling zal dit wellicht iets lastiger zijn, al is het grote voordeel hierbij wel dat de pomp van buitenaf bijna niet te zien is. Wilt u graag advies over waterpompen en filters? Spreek in het tuincentrum een van onze medewerkers aan of neem telefonisch contact met ons op. 

Zelf een vijver aanleggen

Het aanleggen van een vijver is geen eenvoudige klus. Toch kunt ook u dit zelf. Bekijk ons handige stappenplan voor het aanleggen van een vijver. Uiteraard kunt u altijd in ons tuincentrum terecht voor advies. Woont u in Nederland en heeft u geen zin om een eind te rijden? Bel dan gerust naar het tuincentrum voor persoonlijk advies. Producten kunt u gemakkelijk via de webshop bestellen. Wij denken graag met u mee.  

Op de vijverafdeling van ons tuincentrum koopt u ook prachtige vissen

Wat is een vijver zonder vissen? Bij Tuincentrum Vincent koopt u populaire vijvervissen, zoals Goudwinde en Koi vissen. Laat u goed informeren over de vissen die u aanschaft. Koi vissen hebben bijvoorbeeld veel ruimte nodig. Plaats deze dus niet in een kleine vijver. Vijvervissen moeten om de twee dagen gevoerd worden. Haal voer wat na tien minuten nog niet is opgegeten uit de vijver. Wij verkopen vijvervissen vanaf eind maart tot eind september.

Vijverbenodigdheden uit Oost-Vlaanderen koopt u ook in onze webshop

Wij zien u graag verschijnen bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen, maar een groot deel van onze vijverbenodigdheden zijn ook online te bestellen in onze webshop. Hier bestelt u bijvoorbeeld Firestone vijverfolie, beschermvlies voor onder folie, afboordingspalen/latten, fonteintjes, vijverplanten, vissen en waterreinigingsproducten. Bekijk ook de promoties op onze website! Voor vijverbenodigdheden in Oost-Vlaanderen zien we u graag bij Tuincentrum Vincent. 

Bekijk alle vijverbenodigdheden

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.