Vijverbenodigdheden Oost-Vlaanderen

Vijverbenodigdheden kopen in Oost-Vlaanderen? Tuincentrum Vincent heeft een uitgebreide vijverafdeling en een webshop. Bij ons vindt u dus zeker wat u zoekt.

Breed assortiment vijverbenodigdheden 

Bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen koopt u alles wat u nodig heeft bij de aanleg en het onderhoud van uw vijver en leuke producten om uw vijver mee te versieren. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de volgende producten:

Bent u van plan om een vijver aan te leggen? Kom dan eens bij ons langs en vraag onze deskundige medewerkers om advies.

Waar moet u op letten bij een vijver?

Waar u in ieder geval op moet letten, is de ligging van uw vijver. De plek waar u nieuwe vijver komt mag namelijk niet te veel in de zon liggen. Zon stimuleert algengroei en dit zorgt voor licht- en zuurstofgebrek in uw vijver. Verder is het belangrijk om genoeg waterplanten neer te zetten. Deze zuiveren het water en voegen zuurstof toe. Als laatste moet u een vijverpomp of -filter aanschaffen om uw vijverwater mooi helder te houden. Op onze 1000m2 grote vijverafdeling vindt u producten van de beste merken, zoals Velda, Oase, Ubbink, Aquadistri, Firestone, Distripond, Aqua-koi, Moerings waterplanten, Aquaworld en Aquadistri.  

Vijverbenodigdheden Oost-Vlaanderen - Tuincenter Vincent

Op de vijverafdeling van ons tuincentrum koopt u ook prachtige vissen

Wat is een vijver zonder vissen? Bij Tuincentrum Vincent koopt u populaire vijvervissen, zoals Goudwinde en Kooi vissen. Laat u goed informeren over de vissen die u aanschaft. Kooi vissen hebben bijvoorbeeld veel ruimte nodig. Plaats deze dus niet in een kleine vijver. Vijvervissen moeten om de twee dagen gevoerd worden. Haal voer wat na tien minuten nog niet is opgegeten uit de vijver. Wij verkopen vijvervissen vanaf eind maart tot eind september.

Vijverbenodigdheden koopt u ook in onze webshop

Wij zien u graag verschijnen bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen, maar een groot deel van onze vijverbenodigdheden zijn ook online te bestellen in onze webshop. Hier bestelt u bijvoorbeeld Firestone vijverfolie, beschermvlies voor onder folie, afboordingspalen/latten, fonteintjes, vijverplanten, vissen en waterreinigingsproducten. Bekijk ook de promoties op onze website!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.