Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinhout 

Bent u op zoek naar tuinhout voor de bouw van een tuinhuis, veranda of een schutting? Dan bent u bij Tuincenter Vincent aan het juiste adres! Wij hebben een mooie selectie aan tuinhout in het assortiment. Wilt u weten welk tuinhout het beste is voor uw klus? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum, onze medewerkers helpen u graag een handje! 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Tuinhout verkrijgbaar bij Tuincenter Vincent 

Tuinhout constructies zijn verkrijgbaar bij Tuincentrum Vincent in vele soorten en maten, om van uw tuin echt uw eigen plek te maken. Zo kunt u uw tuin omtoveren tot een plek om te relaxen, of een plek waar buitenetentjes niet afhankelijk zijn van het weer. Bekijk onze tuinhout catalogus voor inspiratie en verschillende mogelijkheden om uw tuin geheel naar eigen smaak in te richten! Indien gewenst denken wij met u mee voor uw nieuwe tuininrichting, kom eens bij ons langs en vraag onze medewerkers om advies!

Tuinhout voor tuininrichting op maat 

U vindt bij ons zowel vurenhouten als hardhouten elementen in het tuincentrum.  Zo kunt u denken aan: 

In de catalogus vindt u van de diverse artikelen verschillende toepassingen en voorbeelden. We hebben niet alles op stock in ons tuincentrum in Dendermonde, gelegen tussen Aalst en Lokeren, maar bestellen kan bij ons altijd! Wij hebben de merken die wij aanbieden met zorg uitgekozen, waaronder Hillhout, Jos van Rees en Collstrop. U kunt dan ook uitgaan van een goede kwaliteit en lange levensduur van de tuinhout artikelen. 

Bestel uw tuinhout bij Tuincentrum Vincent

Graag uw tuin omtoveren tot een plekje om te relaxen of voor een buitenetentje? Dan mogen houten constructies niet ontbreken in uw tuin. Zowel vurenhouten als hardhouten elementen zijn bij ons verkrijgbaar. Neem zeker een kijkje in onze catalogussen! We hebben niet alles op stock in ons tuincentrum in Dendermonde, gelegen tussen Aalst en Lokeren, maar bestellen kan altijd. 

Wij zijn verdeler van: Hillhout, Jos van Rees, Collstrop

​OPGELET! Tuinhout leveren wij enkel binnen de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel. De leveringszones kunt u bij elk product raadplegen in het tabblad leveringszones. 

Wij maken graag een offerte voor een levering buiten deze zones, neem hiervoor gerust contact met ons op door te mailen naar info@tuincenter-vincent.be, of door te bellen naar 052/21.14.04

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.