Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Het leukste speelgoed in Dendermonde

Het leukste speelgoed in Dendermonde voor binnen en buiten vind je bij Tuincenter Vincent. Of je nu op zoek bent naar buitenspeelgoed of speelgoed voor tijdens de regenachtige dagen, bij Tuincenter Vincent vind je gegarandeerd iets dat de verbeelding van elk kind prikkelt.

Bezoek Tuincenter Vincent

 

Tuincenter Vincent in Dendermonde bevindt zich binnen een straal van 30 minuten rijden van de volgende plaatsen:

Ruim assortiment buitenspeelgoed in Dendermonde

Bij Tuincenter Vincent vind je een uitgebreide selectie educatief buitenspeelgoed in Dendermonde, zoals de Esschert modderkeuken voor fantasierijk spel en kindertuingereedschap om mee te helpen in de tuin en de natuur te ontdekken. Van de Gardena tuinset tot kruiwagens en zelf een speelgoed grasmaaier. Daarnaast vind je een divers aanbod aan buitenspellen zoals ring werpen en petanque, waarmee het hele gezin samen kan genieten van actief plezier in de buitenlucht. Maar ook het populaire buitenspel Number Kubb shop je in ons tuincentrum

Baby speelgoed en binnenspeelgoed in Dendermonde

Het leukste speelgoed voor binnen vind je bij Tuincenter Vincent in Dendermonde. Van Paw Patrol tot My Little Pony, een ruime collectie vind je terug in onze winkel. Ook voor leuke baby cadeautjes kom je naar ons tuincentrum. Zo is de Apollo babies giftbox een perfect kraamcadeau. Daarnaast vind je bij ons voor de kleintjes houten blokken, badspeelgoed, vormensorteerder en leuke stapeltorens. Bij de wat grotere kindjes is het Paw Patrol reddingsmobieltje en de Pokemon reddingsbal erg populair. Wat je ook zoekt, voor elke gelegenheid vind je geschikt speelgoed bij Tuincenter Vincent in Dendermonde. 
 

Speelgoed kopen in Dendermonde? Bezoek Tuincenter Vincent

Voor het leukste speelgoed in Dendermonde bezoek je Tuincenter Vincent. Ontdek een scala aan educatief buitenspeelgoed, waaronder de Esschert modderkeuken voor creatieve ontdekkingen, kindertuingereedschap om tuinieren te leren, en een variatie aan buitenspellen zoals ring werpen en Petanque voor plezier met het hele gezin. Zoek je vermaak voor tijdens de regenachtige dagen, dan kun je bijvoorbeeld zelf een vogelhuisje schilderen, puzzelen of bouwen met blokken. Kom langs en bekijk ons uitgebreide assortiment. 
 

Bezoek Tuincenter Vincent
 

Tuincenter Vincent is gelegen tussen Gent, Sint-Niklaas, Mechelen en Aalst, dus eenvoudig bereikbaar! Je kunt bij ons gratis parkeren op de ruime parking. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.