Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloembakken

Hoe breng je snel sfeer in en om uw huis? Natuurlijk, met bloembakken! Verkrijgbaar in vele soorten en maten, stuk voor stuk mooi om te zien. Bovendien vriest een houten bloembak nooit stuk. Bent u toe aan een andere inrichting? Dan is dat met verplaatsbare bloembakken heel snel te realiseren.

Bezoek Tuincenter Vincent

Toon filters Verberg filters

Bloembakken kopen 

Bloembakken en plantenbakken zijn leuk om natuurlijk planten in te zetten, maar je kan er ook leuke combinaties in kwijt! Zo kan je 'experimenteren' met verschillende kleuren naast elkaar in je plantenbak. Dat geeft je tuin weer eens een andere uitstraling. Of wat dacht u van houten bloembakken? Zo houdt u een natuurlijke uitstraling in de tuin, maar wel stijlvol ingedeeld. Bij Tuincenter Vincent kan je terecht voor verschillende bloembakken. Vindt u het niet in onze webshop, dan vindt u het zeker wel in ons tuincentrum, te Dendermonde. Een aantal bloembakken die u vindt in ons assortiment, zijn:

  • vierkante bloembakken;
  • rechthoekige bloembakken;
  • langwerpige bloembakken;
  • en natuurlijk bloembakken in verschillende materialen.

Genoeg reden om dus een bezoek te brengen aan het tuincenter. 

bloembakken bij Tuincenter Vincent Kopen

Welke planten in een bloembak?

Vrijwel alles wat u in de tuin plant, kan u ook in een pot of bak planten. Eigenlijk kunnen dus alle soorten planten in een bloem- en plantenbak. Kies uiteraard wel voor een bak die geschikt is voor de plant: neem een ruime bak voor een grote plant en een kleine voor een kleine plant. Vul de bloembakken eerst met hydrokorrels of ander soort potgrond om de bak een goede bodem te geven. Plaats daarna de planten in de bak en vul vervolgens goed aan met potgrond zodat de plant goed stevig staat. 

Bloembakken bij Tuincenter Vincent 

Bestel uw bloembakken altijd snel en veilig via onze webshop! Wilt u de bloembakken graag eerst zien? Dat kan natuurlijk. Kom langs bij ons in het Tuincentrum in Dendermonde, gelegen tussen Aalst en Sint-Niklaas. Let hierbij wel op: Tuinhout leveren wij enkel binnen de driehoek Gent - Antwerpen en Brussel. De leveringszones kunt u bij elk product raadplegen in het tabblad leveringszones.
Wij maken graag een offerte voor een levering buiten deze zones. Contacteer ons gerust: info@tuincenter-vincent.be of 052/21.14.04

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.