Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Carport & berging

Een houten berging of carport in uw tuin plaatsen heeft veel voordelen. Gebruik uw berging om tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen in op te bergen. Bespaar ruimte en geld door een carport te plaatsen. Deze beschermt uw wagen tegen roest en corrosie. Bekijk ons volledige assortiment en laat uw carport of berging gemakkelijk bij u bezorgen binnen de driehoek Gent – Antwerpen – Brussel.

Bezoek Tuincenter Vincent

Toon filters Verberg filters

De vele mogelijkheden van een houten bergplaats

Een berging in de tuin is de ideale oplossing bij ruimtegebrek. Het voordeel is dat er eigenlijk van alles mogelijk is wanneer u besluit een bergplaats in uw tuin te plaatsen. Een paar opties:

  • bergplaats voor fietsen, scooters en tuingereedschap;

  • werkplaats waar u het figuurzagen of een andere hobby weer oppakt;

  • kantoorruimte waar u in alle rust kunt werken;

  • atelier waar u heerlijk kunt schilderen of tekenen.

De bergingen van Tuincenter Vincent worden geleverd inclusief raam, deur, slot en vloerbalken. Zo timmert u gemakkelijk zelf uw eigen tuinhuis of berging in elkaar. De wandelementen zijn mede dankzij de uitgebreide opbouwbeschrijving eenvoudig in elkaar te zetten. Bent u bang dat uw buren jaloers worden op uw bergplaats? Kijk dan direct ook naar onze tuinschermen om uw tuin af te schermen van nieuwsgierige blikken.

Waarom een carport zo praktisch is

Een carport bespaart niet alleen ruimte en geld. Het is algemeen bekend dat het koetswerk van een auto ook veel minder snel van roest en onder corrosie te lijden heeft wanneer het rust in een open, overdekte garage. Daar verzamelt zich immers geen condensatievocht. Op die manier verlengt u de levensduur van uw auto aanzienlijk. Daarnaast kan een carport direct naast het huis worden geplaatst. Op die manier hebt u geen last van regen of sneeuw, maar bereikt u altijd droog de auto! Een carport hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. Het is een betaalbaar alternatief voor de garage. 

Levering en plaatsing van uw eigen carport en berging

Wanneer u de beschikbare ruimte in uw tuin handig wilt indelen, zijn carport en berging eigenlijk onmisbaar. Wilt u een bergplaats of carport laten plaatsen? Dat kan! Wij beschikken over een professioneel plaatsingsteam dat in een straal van 10 km rondom Dendermonde langskomt om uw team van een handige berging of carport te voorzien. Wij zijn verdeler van Collstrop en Hillhout. Bekijk het volledige assortiment in onze catalogussen of bezoek ons tuincentrum.

​OPGELET! Tuinhout leveren wij enkel binnen de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel. De leveringszones kunt u bij elk product raadplegen in het tabblad leveringszones.
Wij maken graag een offerte voor een levering buiten deze zones. Contacteer ons gerust: info@tuincenter-vincent.be of 052/21.14.04

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.