Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Meststoffen

Goede grond bevat alle voedingsstoffen die planten nodig hebben. Maar niet alle grond is ideale tuinaarde en zelfs de rijkste bodem kan op den duur uitgeput raken. Dan is extra voeding noodzakelijk. Bij Tuincentrum Vincent vindt u alle soorten meststoffen die u nodig heeft.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 80 producten

Organische of anorganische meststoffen?

Wilt u weten wat het verschil is tussen organische en anorganische meststoffen? Wij leggen het graag aan u uit. 

  • Organische mest is afkomstig van dieren en planten. Bijvoorbeeld koemest, beendermeel of compost. Deze mest werkt langzaam, wat het voordeel inhoudt dat de planten niet kunnen verbranden. Ook draagt organische mest bij aan het verbeteren van de bodemstructuur.
  • Anorganische mest is kunstmest. Kunstmest producten zijn vaak speciaal samengesteld voor een gebruiksdoel. Daardoor werken ze snel en effectief.

Meststoffen-kopen-dendermonde

In onze webshop ziet u een beperkt aanbod. Een groot aanbod aan meststoffen voor diverse categorieën tuin- en kamerplanten vindt u in onze winkel in Dendermonde, Oost Vlaanderen. Hier vindt u meststoffen van DCM en Viano. Vraag onze tuinadviseurs gerust alles wat u nog meer over bemesting wilt weten. Ze helpen u graag met handige tips en goede raad. Ook kunt u kiezen uit vaste mest of vloeibare mest. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van een bodemverbeteraar als de planten in uw siertuin het niet goed doen. 

Meststoffen kopen bij Tuincentrum Vincent

Voor al uw meststoffen bent u bij Tuincentrum Vincent op het juiste adres. Door middel van meststoffen zorgt u ervoor dat uw planten er weer stralend uit zien. Kom langs en bekijk ons aanbod meststoffen in ons tuincentrum in Dendermonde of bestel het online! Heeft u vragen? Kom langs of neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.