Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Planten Oost-Vlaanderen

Wilt u planten kopen in Oost-Vlaanderen? Kom dan naar Tuincentrum Vincent in Dendermonde. Bij ons vindt u een divers aanbod tuin- en kamerplanten. Bekijk onze promoties voor scherpe prijzen.

Kom tuinplanten kopen bij Plantencentrum Vincent in Oost-Vlaanderen

Bij Tuincentrum Vincent in Oost-Vlaanderen vindt u een breed assortiment tuinplanten. Bij ons vindt u de mooiste planten voor in uw tuin, waaronder:

U koopt bij ons zowel vaste planten als éénjarige planten. Het is belangrijk om goed na te denken over de vaste planten die u gaat aanschaffen. Deze planten komen namelijk elk jaar weer terug. Een voorbeeld van een populaire vaste plant is de hortensia. Door bloembollen en zaden te planten kunt u zien hoe uw planten zich ontwikkelen van zaadje tot volwassen plant. U creëert een vrolijke bloemenzee in het voorjaar. Oogt uw tuin nog wat saai? Plant dan een boom, heester of conifeer. Dit zorgt namelijk voor hoogteverschil en schaduw. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een klimroos of klimplant tegen een muurtje omhoog te laten klimmen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies over ons diverse plantenaanbod of zoek de planten op in onze online plantengids.

Planten Oost-Vlaanderen

Ook kamerplanten koopt u bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen

Naast tuinplanten, koopt u bij ons plantencentrum in Oost-Vlaanderen ook de mooiste kamerplanten van de omgeving. Zo verkopen wij prachtige bloeiende kamerplanten, zoals orchideeën, maar ook frisse groene kamerplanten, zoals palmen. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Laat dan een plantenstukje samenstellen. Wij zoeken graag een bijpassende pot, schaal of mand bij uw prachtige kamerplant. U kunt natuurlijk ook een plantenstukje laten samenstellen voor in uw eigen woonkamer. Uw huis nog meer opfleuren? Bekijk ons assortiment verse bloemen.

Potterie voor al uw planten koopt u bij Tuincentrum Vincent

Sommige tuinplanten kunt u beter in potten plaatsen. Een voorbeeld hiervan zijn de kuipplanten. Deze tropische planten kunnen namelijk niet goed tegen de Belgische winters en u moet ze dus gemakkelijk naar binnen kunnen halen. Bij ons koopt u lichtere bloempotten, maar ook zwaardere bloempotten. De potterie die wij verkopen is van topkwaliteit, want we verkopen alleen de beste merken, zoals ELHO, Floran en Terraliet Pottery. Ook voor kamerplanten hebben we prachtige potten en vazen staan. Kom snel eens langs bij Tuincentrum Vincent voor planten in Oost-Vlaanderen met bijpassende pot! 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.