Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Gazon

Wilt u een mooie, groene grasmat in uw tuin? Dat kan best, maar kies dan wel voor een grassoort die bij u past. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten, kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde. Bij Tuincentrum Vincent vindt u het allemaal! 

Graszoden     Gazon onderhoud     Graszaden     Gazon aanleg

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 58 producten

Gazon verzorging 

Na het aanleggen van uw gazon is het ook belangrijk om het gazon te onderhouden. De verzorging van uw gazon is met de juiste tools zo gedaan. Echter, het blijft altijd wat tijd innemen. U dient namelijk het gazon regelmatig te bemesten en ook onkruid en mossen te verwijderen. Hiernaast zult u het gazon ook genoeg water moeten geven en eventuele kale plekken opnieuw moeten inzaaien. Het belangrijkste mag natuurlijk niet vergeten worden: het maaien van uw gazon. Het ligt aan het seizoen hoe vaak u zult moeten maaien. Het gazon maaien kan met verschillende grasmaaiers: laat u hierover goed informeren door onze medewerkers. Zo weet u precies welke grasmaaier het beste bij u past. Ook voor alle producten die u nodig hebt om uw gazon te verzorgen bent u bij Tuincenter Vincent op het juiste adres. 

Online graszoden bestellen bij Tuincentrum Vincent

Graszoden kunnen alleen worden geleverd of opgehaald op bestelling. Wilt u graszoden online bestellen? Houdt u er dan rekening mee dat uw bestelling alleen voltooid wordt als u betaald heeft. Houdt u rekening met de volgende factoren als u graszoden besteld:

  • U dient te bestellen voor woensdag 11 uur 's ochtends. 
  • De graszoden dienen diezelfde vrijdag afgehaald te worden. 
  • De graszoden zult u gelijk moeten leggen om de versheid te garanderen. 

Gazon-dendermonde

Een prachtig gazon met de artikelen van Tuincentrum Vincent

Met de producten die u bij Tuincentrum Vincent kunt kopen weet u vrijwel zeker dat u een prachtig gazon hebt. Wilt u meer informatie over graszoden? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Dendermonde of neem contact met ons op. Hopelijk tot ziens!

Meer voor uw gazon

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.