Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Sproeiers & broezen

Met sproeiers, broezen en tuinspuiten houdt u het gras en de planten in de tuin het hele jaar door prachtig groen! Zeker in de zomer kan het gazon nog wel eens dorre, gele plekken vertonen. Het is natuurlijk heerlijk als de zon schijnt, maar daardoor droogt de begroeiing in de tuin wel behoorlijk uit. Sproeiers gaan het leven een stuk makkelijker maken!

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Sproeiers van Gardena

Bij Tuincentrum Vincent zijn enkel de beste sproeiers te vinden. Onze sproeiers, broezen en tuinspuiten zijn namelijk van het merk Gardena, het beste merk op het gebied van bewatering. Deze zijn handig, makkelijk in gebruik en zorgen er natuurlijk voor dat de tuin goed wordt beregend. Een aantal van de meest populaire producten van Gardena bij Tuincentrum Vincent zijn:

  • Zwenksproeiers voor een gelijke besproeiing van rechthoekige en vierkante oppervlakken;
  • Cirkelsproeiers voor besproeiing van kleine oppervlakken;
  • Klassieke tuinspuiten en pistolen perfect voor o.m. reiniging;
  • Sproeibroezen voor alle soorten water- en reinigingstaken.

Voordelen van een zwenksproeier

Een zwenksproeier is een bewateringsapparaat dat de tuin sproeit zonder dat u deze hoeft vast te houden. U zet de zwenksproeier simpelweg in de tuin neer, waarna deze waterstralen door de tuin spuit. Het grote voordeel van dit soort sproeiers is dat u er geen omkijken naar heeft. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen dat het apparaat aanstaat en de rest gebeurt vanzelf.

Sproeier Tuincentrum Vincent

Zwenksproeier of cirkelsproeier?

De sproeier heeft een groot bereik, waardoor deze in de meeste gevallen gewoon op eenzelfde plek kan blijven staan. In het geval u een grotere oppervlakte wilt bewateren, zult u de zwenksproeier wellicht één of twee maal per sproeisessie moeten verplaatsen. Voor het besproeiien van kleinere oppervlakken kunt u opteren voor een cirkelsproeier. Een sproeier is bij mooi weer ook altijd een topper bij kinderen.

Waarom kiezen voor Gardena tuinspuiten en broezen?

Een tuinspuit en broes zijn beide opzetstukken voor op een tuinslang, zodat u bloemen en planten in tuin en op terras handmatig kunt bewateren. Met de harde straal van de tuinspuit en pistool kunt u hardnekkig vuil verwijderen en met de fijne sproeinevel potplanten en kleine bloembedden besproeien. Kiest u voor een broes dan is het soort waterstralen dat uit de broes komt mede afhankelijk van het model dat u kiest. Ook een broes is ideaal voor reiningingstaken of zachte besproeiing van bloemen en moestuinplanten.

Ergonomische broezen

De broezen van Gardena zijn zeer comfortabel in gebruik en in sommige gevallen zelfs ergonomisch. Op deze manier krijgt u geen last van gewrichten en spieren tijdens of na het sproeien. Het grote voordeel van tuinspuiten en broezen is dat u zelf kunt bepalen welke planten water krijgen en u kunt ook zelf de hoeveelheid doseren. Zo blijven al uw bloemen en planten altijd in perfecte staat!

Sproeiers en broezen van Gardena bij Tuincentrum Vincent

Bij Tuincentrum Vincent vindt u de beste sproeiers, tuinspuiten, pistolen en broezen van het topmerk Gardena. Wij zijn zes dagen per week geopend, dus kom vooral langs wanneer het u uitkomt. In het tuincentrum kunt u de sproeiers en broezen bekijken en gelijk meenemen. Heeft u geen tijd om langs te komen? Bestel dan direct een sproeier of broes in onze webshop! Bij Tuincentrum Vincent geven wij u ook graag advies over sproeiers en broezen, neem gerust contact met ons op.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.