Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Houten zwembaden

Met een houten zwembad creëer je een oase van rust en luxe in je eigen achtertuin. Ubbink houten zwembaden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook eenvoudig op te bouwen. Kies ervoor om het zwembad bovengronds te plaatsen of gedeeltelijk of volledig in te graven. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten

Ubbink houten zwembaden

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en schoonheid van Ubbink houten zwembaden bij Tuincenter Vincent. Met hun hoogwaardige materialen en vakmanschap bieden Ubbink zwembaden een unieke combinatie van duurzaamheid en esthetiek. De natuurlijke uitstraling van het hout voegt een warme sfeer toe aan je tuin, terwijl de eenvoudige montage en aanpasbaarheid zorgen voor een stressvrije installatie. Geniet van de voordelen van een Ubbink houten zwembad, waarbij functionaliteit en elegantie samenkomen voor een luxueuze zwemervaring in jouw eigen achtertuin.

Houten zwembad kopen?

Op zoek naar een houten zwembad? Bij het kopen van een houten zwembad sta je voor diverse opties. Naast de vorm is de gewenste afmeting essentieel om perfect in jouw tuin te passen. In ons uitgebreide assortiment vind je houten zwembaden voor bovengrondse, ondergrondse en zelfs half ingegraven plaatsing. Bestel een houten zwembad online of kom langs bij Tuincenter Vincent in Dendermonde. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.