Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Afboording palen en latten

Een mooie afboording voor tuinpad, gazon, border, moestuin en vijver is best ook duurzaam en makkelijk te plaatsen. Het Eco-oh! assortiment omvat duurzame en sterke producten uit 100% gerecycleerde kunststof, Made in Belgium. Met deze producten maakt u een milieu- en prijsbewuste keuze. Ze vergen weinig of geen onderhoud, zijn bestand tegen water en vocht en hebben een lange levensduur. Het perfecte alternatief voor hardhouten afboordingen.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 18 van 18 producten

Ecolatten en palen bij Tuincenter Vincent

Het assortiment bestaat uit Ecolat, Ecoplanc en Ecopic. OPGELET! Ecolatten/rollen en leveren wij enkel binnen de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel. De leveringszones kunt u bij elk product raadplegen in het tabblad leveringszones. Wij maken graag een offerte voor een levering buiten deze zones. 
 

Welke ecolat afboording is geschikt voor mijn tuin?

Het mooie aan de ecolat tuin afboording van ECO-oh! is de veelzijdigheid van het materiaal. Voor iedere toepassing bestaan er wel geschikte palen en latten.

  • Wilt u een natuurlijke waterpartij of boom van duurzame afboording voorzien? Kies dan voor ecolatten op rol van 25 meter. Deze ecolat afboording voor vijver of boom is uitermate geschikt om glooiende vormen mee af te bakenen;
  • Bent u van plan uw plantenbedden met ecolat afboording te omgeven? Ga dan voor de rechte latten. Ook deze latten zijn eenvoudig en snel te installeren. Maak gebruik van de stevige Ecopic paaltjes om de latten aan te bevestigen;
  • Heeft uw moestuin een afkadering nodig? Gebruik dan Ecoplanc om stevige bakken te creëren waar uw plantjes ongestoord in kunnen groeien;
  • Bent u op zoek naar een afboording van uw gazon? Afhankelijk van de vorm van uw gazon maakt u gebruik van rechte latten of ecolatten op rol.

Milieubewuste afboording van ECO-oh!

Wat maakt de ecolat tuin afboording van ECO-oh! nou zo duurzaam en milieuvriendelijk? De latten zijn gemaakt van gerecycleerd huishoudelijk kunststofafval. Hieronder vallen voornamelijk eenmalig gebruikte huishoudelijke verpakkingen. Nadat deze verpakkingen zijn gewassen en gedroogd worden ze in de juiste verhoudingen vermengd en omgesmolten. Dankzij het duurzame materiaal, kunnen de ecolatten na gebruik opnieuw worden gerecycleerd. Bovendien kent de milieu bewuste afboording van ECO-oh! een levensduur van minimaal 10 jaar. Het materiaal is bestand tegen water en vocht, vorstbestendig en bestand tegen zuren en zouten. Daarbij vergen de palen en latten van ECO-oh! nauwelijks onderhoud.

Wat kost ecolat afboording en waar kan ik het kopen?

De afboording van het gazon: hoeveel geld bent u daaraan kwijt? Uiteraard is de prijs geheel afhankelijk van de grootte en vorm van uw gazon. Een rol van 25 meter kost tussen de € 75 en € 95. Voor een stevige afzetting maakt u gebruik van de Ecopic paaltjes, die rond de € 3 à € 4 kosten. Rechte ecolatten van 2 meter zijn per stuk verkrijgbaar voor € 9,95. Vergeet ook niet aan andere benodigdheden te denken, zoals Ecopic profielen en anti-worteldoek. U vindt alles wat u nodig hebt voor uw tuin in ons tuincentrum nabij Aalst. Bekijk onze webshop of breng een bezoekje aan onze winkel!

 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.