Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

BBQ Accessoires

Iedereen geniet van een heerlijke zomeravond gezellig samen doorbrengen rondom de barbecue; iedereen houdt van het sissende vlees, de knisperende kooltjes en de knusse sfeer met vrienden en familie. Maak uw BBQ-avonden compleet met de verschillende handige barbecue-accessoires verkrijgbaar bij Tuincenter Vincent. Kies uit allerlei handige producten die gegarandeerd van pas zullen komen.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 108 producten

Allerlei soorten barbecue accessoires

Wat voor BBQ-accessoires kunt u vinden bij Tuincenter Vincent? Wij bieden u alles wat u nodig hebt voor de perfecte barbecuesessie. Denk aan verschillende soorten houtchips die elk perfect bij een ander soort gerecht passen, of Weber handschoenen die uw handen schoon en veilig bij de hete kolen vandaan houden. Uw zomeravond kan niet meer stuk!

Hoe steek ik de barbecue aan?

Het aansteken van een barbecue doet u altijd door te beginnen met een mix van houtskool en licht ontvlambare materialen. Denk aan houtsnippers of aanmaakblokjes van het vooraanstaande BBQ merk Weber. Vul de barbecue met een goede hoeveelheid aansteekmateriaal en gebruik een lucifer of een veiligheidsaansteker. Geef de barbecue de tijd om echt op gang te komen, en voor u het weet bereidt u de heerlijkste gerechten in uw achtertuin!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.