Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunstgras kant en klaar

Deze kunstgrasmatten zijn kant en klaar. Er zijn verschillende vaste formaten op voorraad. 

Geef tuin, balkon en terras een heel andere look met een altijd groene kunstgrasmat. Wij hebben een ruime collectie aan kleuren en types waarvan u de diverse stalen in het echt kunt zien en voelen in ons tuincentrum in Dendermonde, nabij Aalst. Kunstgras is kind- en huisdiervriendelijk, makkelijk in onderhoud en duurzaam. Een goede keuze dus!

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Kant-en-klaar kunstgras kopen?

Wilt u snel een stukje kunstgrasgazon leggen? Dat kan ook. Wij hebben kant-en-klare kunstgrasmatten in ons tuincentrum die u meteen kunt meenemen. Zo kunt u in een mum van tijd een hoekje in de tuin, op het terras of op uw balkon omtoveren tot een leuk en gezellig plekje. Of misschien zit u volop in verbouwingswerken en wilt u voor enkele jaren een stukje makkelijk te onderhouden en proper gazon om dit later te vervangen door een mooi terras.

De producten die we verdelen zijn van: 

  • Feelds
  • Hamat
  • Excelgreen

Kunstgras

Iedereen kan een kunstgrasgazon aanleggen!

Uiteraard hebben wij ook alles in huis voor de installatie en het onderhoud van de kunstgrasmat. Voor de aanleg van het kunstgazon dient u het juiste gereedschap te gebruiken én een stappenplan te volgen.

Al het nodige plaatsingsmateriaal kunt u bij ons aanschaffen. U heeft bijvoorbeeld tape of naadband speciaal voor kunstgras nodig om de matten aan elkaar te bevestigen. Ook een snijmes, kleefpatches of haken, een rolmeter e.d. dienen in de gereedschapskist te zitten.
Naast goede werkinstrumenten moet u elke stap van het stappenplan opeenvolgend en zeer nauwkeurig uitvoeren. Enkel dit garandeert een mooi resultaat. Wij overlopen en bespreken graag wat u allemaal moet ondernemen, zodat u na al dat noeste werk nog jaren kunt genieten van een perfect groene mat. U kunt ook steeds onze handleiding 'Hoe leg ik kunstgras aan?' raadplegen.

Een kunstgrasgazon vraagt heel weinig onderhoud eens het goed werd aangelegd. Ziet de grasmat er toch een beetje platjes uit? Dan gebruikt u gewoon de elektrische borstel speciaal voor kunstgras die de grassprietjes terug mooi rechtop zet. Eén keer per jaar is voldoende. Een makkie!  
 

Toch liever kunstgras op maat?   

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.