Vandaag zijn wij helaas gesloten

Natuurlijke afscheidingen

Wilt u ook een mooie en natuurlijke afscheiding in uw tuin? Dit is een soort schutting die niet alleen heel erg mooi is, maar ook nog eens erg sterk. De perfecte schutting dus voor elke tuin! 

PRIJSLIJST 2023

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten

Wat is tuinafscheiding?

Tuinafscheiding is een soort schutting die er erg natuurlijk uitziet, maar wel zorgt voor genoeg privacy. Handig voor als u zich wilt afscheiden van uw buren. Het is een echte trend voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke afscheiding en worden steeds populairder. U vindt bij Tuincenter Vincent een ruim aanbod in tuin afscheiding. Kom langs en bekijk het aanbod! 

Waar wordt tuinafscheiding voor gebruikt? 

Tuinafscheiding wordt voornamelijk gebruikt om aangrenzende tuinen van elkaar- of tuin van openbaar terrein te scheiden. Dit creëert duidelijkheid over eigendom en zorgt voor een gevoel van privacy, aangezien een de meeste tuinafscheiding zo gemaakt is dat men er niet makkelijk doorheen kan kijken. Zo blijft uw tuin écht uw tuin. In uw eigen tuin vormt een tuinafscheiding een mooi detail en kleedt uw buitenruimte mooi aan. Wie veel van klimplanten houdt heeft al helemaal baat bij het installeren van tuinafscheiding aangezien klimplanten daar goed tegenaan of overheen kunnen groeien. Ook is sommige tuinafscheiding handig voor het ophangen van voorwerpen. Bijvoorbeeld leuke plantenbakken om uw tuin aan te kleden.

Verschillende soorten tuinafscheiding

Bij Tuincenter Vincent vindt u verschillende soorten materialen van de natuurlijke afscheidingen. Op die manier vindt u altijd een passende natuurlijke afscheiding voor uw tuin. Zo vindt u in ons assortiment natuurlijke afscheiding van:

  • riet;
  • boomschors;
  • dopheidemat;
  • wilgenmat
  • kastanjehouten hekwerk en palen;
  • bamboemat en bamboepalen.

Bekijk het complete aanbod in onze catalogus natuurlijke afscheidingen, kom langs  in ons tuincentrum of bestel eenvoudig in onze webshop. 

Natuurlijke Afscheiding kopen? | Kom naar Tuincenter Vincent | Tuincenter-Vincent.be

NATUURLIJKE TUINAFSCHEIDING VAN JOS VAN REES

Al sinds 1870 is Jos van Rees zeer actief in de riethandel. Inmiddels is het bedrijf zelfs de grootste riethandelaar ter wereld. Van het milieuvriendelijke en natuurlijke materiaal worden verschillende producten gemaakt, waaronder een uitgebreid assortiment rietmatten die dienen als fantastische tuinafscheiding van hoge kwaliteit. Ook alternatieve materialen, zoals kokos, dopheide en bamboe worden omgetoverd in de perfecte afschermingsproducten voor uw tuin. Tuincenter Vincent verkoopt allerlei producten van Jos van Rees tegen de beste prijzen. 

Natuurlijke afscheiding kopen?

Bent u op zoek naar iets unieks voor in de tuin? Wat dacht u dan van een natuurlijke afscheiding. U heeft keuze uit diverse soorten, maten en modellen. Zo creëert u altijd een unieke en mooie uitstraling in de tuin! De keuze ligt helemaal bij u! Bekijk het complete aanbod in ons tuincentrum of bestel eenvoudig in onze webshop. 

Alles voor buiten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.