Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Vaderdag! Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Maak hem blij met een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet. U vindt vast een mooi cadeau voor uw vader in ons tuincentrum in Dendermonde.

Voor de echte tuinier

Voor mannen die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

In vuur en vlam

Welke man houdt er nu niet van een fikkie stoken? In ons tuincentrum in Dendermonde vindt u verschillende soorten vuurkorven, vuurschalen en barbeques. Benodigdheden en accessoires voor op en bij de barbecue zijn altijd een schot in de roos, zoals een pizzabakplaat, kernthermometer, speciale handschoenen, een stoer leren schort of een set tangen.

Waterpret

Houdt hij van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die we hebben. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in alle mogelijke vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Lekker loungen

Is hij liever lui dan moe? Kijk dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, of een hangmat. Een parasol of een mooie boom, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer lekker buiten kan luieren. Buitenverlichting is ook een idee, dan kan hij ’s avonds nog buiten de krant lezen of een sudoku oplossen.

Het hele team van ons tuincentrum in Dendermonde wenst u een fijne Vaderdag!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top tuin- en potplanten met zomerse geuren

Op zoek naar een natuurlijk zomers parfum? Wij bieden voldoende keuze uit tuin- en potplanten die heerlijk geuren.

Lees meer...
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 21 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...
Houd het hoofd (en de tuin) koel

Er is warm weer voorspeld... Er zijn veel natuurlijke oplossingen om ervoor te zorgen dat je in de zomer niet wegsmelt, maar kunt genieten van het buitenleven met voldoende verkoeling. Ons tuincentrum geeft graag slimme 5 slimme oplossingen voor tuin en balkon tegen oververhitting.

Lees meer...
15 toffe tuiniertips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.