Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuin- & Terrasplanten

De leukste en mooiste planten vindt u bij Tuincentrum Vincent, in de omgeving van Dendermonde. In ons tuincentrum hebben wij een uitgebreid assortiment aan planten voor in huis als in de tuin. Onze buitenafdeling planten is maar liefst 2000 m² groot! Wij hebben alles in huis om uw tuin of terras om te toveren tot een pareltje. Kom langs in het tuincentrum of bestel online. 

Soorten planten

In ons assortiment vindt u veel soorten planten. Bij ons kunt u terecht voor prachtige terrasplanten en tuinplanten. Planten zijn onmisbaar op uw terras en in uw of tuin en geven door de prachtige kleuren en vormen meer sfeer en gezelligheid in en rondom uw huis. Een greep uit een aantal planten: 

Tuin- en Terrasplanten kopen bij Tuincenter Vincent | Tuincenter-Vincent.be

Vaste planten en éénjarige planten 

Vaste planten en éénjarige planten koopt u bij Tuincentrum Vincent. Wij hebben een uitgebreid assortiment in vaste planten en éénjarige planten. Zoals de naam van deze planten verschilt, is ook de verzorging van deze planten verschillend. Eénjarige planten gaan, zoals de naam al zegt, één jaar mee, terwijl u van vaste planten langer kunt genieten. Echter, een aantal vaste planten houden ervan om eens in de tijd gesnoeid te worden. Heeft u geen groene vingers of tijd om voor uw planten te zorgen? Ook dan kunt u een plant in huis nemen. Bij Tuincentrum Vincent vindt u veel soorten planten die weinig verzorging nodig hebben. Kom langs in ons tuincentrum en vraag onze specialisten wat voor u de beste plant is. Wij helpen u graag. 

Tuinplanten en terrasplanten kopen Dendermonde

Tuinplanten en terrasplanten kopen van goede kwaliteit in de omgeving van Dendermonde doet u natuurlijk bij Tuincentrum Vincent. Kom langs voor advies over de verzorging van uw planten en zelfs bijpassende potten. Voor vragen kunt u contact opnemen of langskomen! Hopelijk tot ziens bij ons tuincentrum in Dendermonde.

Bezoek onze winkel 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 214 producten
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.