Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Eenjarige planten & kuipplanten

Eenjarige planten waaronder geranium, petunia en Bacopa worden ook wel perkplanten genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomerlang, mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. Zet u ze in een bak, zorg dan wel dat ze voldoende voeding krijgen. Geniet vele maanden van mooie, bloeiende planten in uw tuin verkrijgbaar bij Tuincenter Vincent, te Dendermonde. 

Verzorging eenjarige planten en kuipplanten

De meeste kuipplanten of terrasplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin maar in het najaar moeten ze naar binnen. Een koele, onverwarmde maar lichte ruimte is al voldoende. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen, dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden.Uiteraard hebben wij ook de gepaste potgrond en meststof voor elke plant in ons assortiment. Kom kuieren tussen al onze bloemen en planten in Dendermonde, nabij Aalst. Advies nodig? Contacteer ons!

Eenjarige planten en kuipplanten bij Tuincenter Vincent

Eenjarige planten kopen

U koopt eenjarige planten en kuipplanten bij ons in het tuincenter in Dendermonde. In ons tuincentrum vindt u een uitgebreid assortiment van prachtige planten, tegen de scherpste prijs en altijd voor de beste kwaliteit. Laat u verrassen en inspireren in ons tuincentrum. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een tuinplant die perfect bij u past. U bent van harte welkom om ons assortiment planten te bekijken. 

Bezoek het tuincentrum

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.