Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Siergrind en siersplit 

Siergrind is de afgelopen tijd enorm in populariteit gestegen. Siergrind biedt ontzettend veel voordelen, waaronder het feit dat het een waterdoorlatende verharding is en een erg prijsbewuste optie is om uw tuin te renoveren. Siergrind kopen in België doet u natuurlijk bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde, Oost-Vlaanderen

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 113 producten

Het mooiste siergrind voor in de tuin

Siergrind is erg voordelig voor in de tuin. Bent u niet goed in het onderhouden van planten en wilt u het liefst zo weinig mogelijk onderhoud aan uw tuin? Dan is siergrind in de tuin een goed en realistisch idee. U kunt het siergrind na aankoop bij Tuincentrum Vincent gemakkelijk zelf leggen. Ook werkt siergrind drainerend en zijn de meeste soorten kleur- en drukvast!

Wat is het verschil tussen siergrind en siersplit

Siergrind en siersplit zijn twee verschillende soorten grind die u kunt gebruiken in de tuin. Siergrind is op een natuurlijke manier aan zijn ronde vormen gekomen. Siergrind wordt namelijk uit de rivier gehaald en deze stenen zijn rond geslepen door het stromende water. Siergrind kopen? Bekijk ons aanbod nu online of kom naar ons tuincentrum. Siersplit is een ander soort steen. Het steen wat gebruikt wordt voor siersplit wordt uit de steengroeve gehaald en is ietwat grover dan siergrind. Het voordeel van siersplit tegenover siergrind is dat het door zijn vaste vorm beter blijft liggen. Ook om siersplit en grind te kopen bent u bij Tuincentrum Vincent aan het juiste adres. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen siersplit en siergrind? Onze experts in ons tuincentrum helpen u graag bij het maken van deze keuze.

siergrind-siersplit-tuincentrum-vincent

Wat kost siergrind?

Siergrind is erg voordelig. In ons assortiment bieden wij ontzettend veel verschillende voordelige soorten siergrind en zelfs siersplit aan. U kunt zelf eenvoudig bekijken hoeveel siergrind u nodig heeft om het gewenst deel van uw tuin te bedekken. Als u dit heeft uitgerekend, ziet u snel genoeg dat siergrind vaak de voordeligste optie is. U kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel siergrind of siersplit u nodig heeft. In vrijwel alle gevallen van het gebruik van siergrind wordt er uitgegaan van een 5 centimeter dikke laag. In dit geval hebben wij de berekeningen alvast voor u gedaan om siergrind te kopen, zo weet u precies hoeveel grind u nodig heeft:

Siergrind kopen 

Twijfelt u over het aantal kilo siergrind wat u moet kopen? Bij ieder product in onze webshop staat onder productinformatie hoeveel zakken u nodig heeft voor een x aantal vierkante meters. U kunt ook altijd contact opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag. Siergrind, siersplit en lava leveren wij enkel binnen de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel. Woont u in de omgeving van Lebbeke, Sint-Niklaas of Aalst? Dan is tuincenter Vincent voor u om de hoek! Breng ook een bezoek aan het leukste tuincentrum van België en kom bij ons langs voor alles voor uw huis en tuin. De leveringszones kunt u bij elk product raadplegen in het tabblad leveringszones. Wij maken graag een offerte voor een levering buiten deze zones. Contacteer ons gerust: info@tuincenter-vincent.be of 052/21.14.04

Michel Oprey & Beisterveld bij Tuincentrum Vincent

Tuincentrum Vincent Logo

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.