Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Allerheiligen

Op 1 november is het Allerheiligen en de dag erna Allerzielen. Dagen waarop we even extra stilstaan bij de dierbaren die we zijn verloren. Traditioneel brengen we dan een bezoekje aan de begraafplaats en fleuren we het graf op met bloemen, planten en kaarsen. Dinsdag 31/10 zijn we uitzonderlijk ook open van 9:00 tot 18:00.

Toon filters Verberg filters

Bloemenstukken Allerheiligen Tuincenter Vincent

De grafstuk-modellen voor Allerheiligen zijn vanaf zaterdag 14 oktober t.e.m. zondag 22 oktober 2023 te bekijken en bestellen in de winkel. U heeft keuze tussen verschillende modellen. Bij de bestelling spreken we af wanneer u het grafstuk komt ophalen. Zo bent u zeker van verse bloemen. Heeft u liever een grafstuk op maat? Geef dan tijdig uw voorkeuren door, zodat wij een grafstuk kunnen maken naar uw wens. Onze medewerkers helpen u graag verder. Uiteraard heeft u de dagen voor en op Allerheiligen volop keuze uit diverse grafstukken opgemaakt met snijbloemen, zijdebloemen of planten die u meteen kunt meenemen.

Bezoek Tuincenter Vincent

 

Grafstukken Allerheiligen

De traditionele bolchrysant verwerkt in een rouwstuk is een klassieker. Ze bloeit lang en is er in allerlei kleuren. Gecombineerd met bijvoorbeeld anjer, Gerbera of eikenblad geeft dit een prachtig bloemstuk. Wist u dat de gele chrysant in Japan symbool staat voor onsterfelijkheid? Een mooiere boodschap bestaat er niet. U kunt ook kiezen voor een modern bloemstuk waarin rozen, Anthuriums of lelie’s de boventoon voeren. Bloemen enkel op steekschuim, of verwerkt in een mooie sierpot of rieten krans. Bij Tuincentrum Vincent kunt u kiezen uit verschillende soorten bloemstukken. En waarom geen rouwstuk of modern ligboeket waarin u de favoriete bloemen van de overledene laat verwerken? Of waarin u een tekening, lint of beertje laat toevoegen? Onze floristen creëren graag voor u een rouwwerk op maat.

Zelf een rouwstuk maken?

Maakt u liever zelf een uniek rouwstuk? Tuincenter Vincent heeft een grote afdeling aan bloemschikmateriaal. U vindt er steekschuim of oasis, krammen, ijzerdraad in diverse kleuren, sierspelden, lijm, Ijslands mos, steekbuis of pipet en nog zoveel meer. Maak uw eigen rouwstuk voor een overleden dierbare en herdenk deze persoon met een zelfgemaakt bloemenstuk. 

Zelf een bloemstuk maken voor Allerheiligen | Kom naar Tuincenter-Vincent

Bloemen en kunstbloemen voor Allerheiligen

Chrysanten en asters zijn de herfstbloeiers bij uitstek en ideaal om als potplant op of bij het graf van uw dierbare te plaatsen.  Ze bloeien lang en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Naast deze populaire bloemen zijn winterharde planten steeds meer in trek. Gaultheria, Hebesoorten, winterviooltjes, Sempervivum of donderblad, en kleine grassen zijn uitstekende keuzes om te verwerken in potten of schalen. Een uitgebreide keuze aan winterharde en bloeiende planten, plantstukken en gevulde plantschalen vindt u bij Tuincentrum Vincent. Liever geen echte bloemen? Kom dan kiezen uit ons uitgebreid aanbod aan zijdebloemen en zijdebloemstukken voor Allerheiligen die bestand zijn tegen barre weersomstandigheden. 

 

 

Kom langs in Dendermonde

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.