Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Groenten en fruit bodemverbetering

Tuincentrum Vincent heeft een ruime keuze aan moestuinmateriaal: mini-tuintjes, zaden, groenteplantjes, meststoffen, potgrond enz. Ook hebben wij alles in huis om fruit te kweken in eigen tuin: fruitbomen, fruitstruiken, meststoffen, potgrond enz. Kortom, alles om heerlijke groentjes en fruit te kunnen smullen uit eigen tuin. Breng ons een bezoekje in Dendermonde, nabij Aalst, en ontdek ons gamma.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Een gezonde bodem voor smaakvolle gewassen

Het verbouwen van uw eigen groenten en fruit heeft als resultaat vaak dat de gewassen voller van smaak zijn, heerlijk! Maar hoe zorgt u er nu voor dat u de maximale smaak uit de gewassen kunt halen? Dat begint bij het gebruiken van de juiste grond. Naar welke grond jouw gewassen precies nodig hebben moet u goed onderzoek doen. Ons aanbod bestaat uit een aantal verschillende soorten bodemverbetering voor groenten en fruit. Denk daarbij aan:

  • Perliet;
  • Turf;
  • Koemest;
  • Bodemactivator;
  • Een speciale bodemmix voor groenten en fruit.

Uw eigen duurzame moestuin vol groenten en fruit

Moestuinieren is een bekende hobby en waarom ook niet? Tijdens het volledige groeiproces van de gewassen ziet u telkens kleine veranderingen; veranderingen om trots op te zijn. Aan het einde van de rit kunnen de gewassen geoogst worden en geniet u van een welverdiend, duurzaam maaltje. Met deze 10 tips om uw tuin extra groen te maken leert u hoe u dat het beste kunt doen. Daarbij is duurzaam moestuinieren ook nog eens gezond. In de supermarkt liggen vaak groenten in de schappen waar bestrijdingsmiddelen voor gebruikt zijn. Deze mogen dan niet schadelijk zijn voor mensen, maar het is natuurlijk altijd gezonder om helemaal geen pesticiden binnen te krijgen.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.