Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Plagen in de tuin

Een mollenplaag die de hele tuin verandert in een knollenveld, mieren die uit alle hoeken tevoorschijn komen, rupsen die uw favoriete plant opvreten...allemaal plagen in de tuin waar u niet vrolijk van wordt! Gelukkig bestaan er goede bestrijdingsmiddelen, ook biologische!
 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Plagen in de tuin: oorzaak

Bestrijdingsmiddelen zijn er in overvloed, maar voordat u overgaat tot het bestrijden van ongedierte kunt u zich afvragen of de plant wel op een goede plaats staat. Een plant die al niet goed groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond is bijvoorbeeld te nat of te droog of er is te veel of te weinig zon. Als een plant niet op de juiste plek staat of niet de juiste verzorging krijgt, dan is de plant vatbaarder voor ongedierte en plagen in de tuin. 

Bestrijdingsmiddelen kopen Dendermonde

Mocht u desondanks de beestjes te lijf willen gaan, laat u zich dan goed inlichten en, lees en volg de gebruiksaanwijzing zeer aandachtig. Ons aanbod bestrijdingsmiddelen is erg ruim en kunt u vinden in ons tuincentrum in Dendermonde. Wij verkopen onder andere biologische gewasbescherming. Wij zijn verdeler van onder andere de volgende merken:

  • Edialux
  • Bayer
  • Solabiol
  • DCM

bestrijdingsmiddelen-tuincenter-vincent

Een passend bestrijdingsmiddel voor iedere plaag

Vragen? Kom even langs in ons tuincentrum in Dendermonde en vraag raad aan ons deskundig personeel. Vergeet niet om foto's of een stukje plant mee te brengen. Wij zoeken voor u de beste remedie. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar en zorgen er samen met u voor dat uw tuin er altijd prachtig uitziet. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.