Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bodeminsecten

Heeft u last van bodeminsecten in de tuin? Deze beestjes kunnen een vervelende plaag vormen en uw planten en andere gewassen flink aantasten. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u deze problemen kunt verhelpen. Bij Tuincentrum Vincent zijn een aantal goede middelen te vinden die helpen tegen bodeminsecten. Zo verkopen wij producten van DCM en Edialux, die beide zeer effectief zijn tegen beestjes die de gewassen kapot maken. 

Toon filters Verberg filters

Middelen om bodeminsecten in de tuin aan te pakken

Bodeminsecten zijn een grote zorg voor menig tuinliefhebber. Wanneer u last heeft van insecten tussen de gewassen, kan hier iets aan gedaan worden. Hiervoor is het wel zaak dat u weet welke insecten er tussen uw planten kroelen. Dit is van belang, omdat verschillende insecten bestreden moeten worden met verschillende bestrijdingsmiddelen. Een aantal bodeminsecten die soms in de tuin te vinden zijn:

  • Engerlingen;
  • Emelten;
  • Ritnaalden;
  • Taxuskever;
  • Aardrupsen;
  • Preivliegen;
  • Wortelvliegen;
  • Rouwvliegen. 

Insecten bestrijden met natuurlijke middelen van DCM Naturapy en Edialux Ecologic

Voorheen werden insecten in de tuin alleen maar bestreden met chemische bestrijdingsmiddelen. Tegenwoordig is dit een achterhaalde methode en zien steeds meer mensen het nut in van natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Daarnaast is wetgeving over chemische bestrijdingsmiddelen de laatste jaren steeds strenger geworden, en zijn sommige middelen zelfs verboden. Door te werken met natuurlijke middelen om insecten te bestrijden, worden chemische middelen overbodig en kunt u planten, groenten en fruit kweken op een meer natuurlijke en gezonde manier. De producten van DCM Naturapy en Edialux Ecologic zijn speciaal ontwikkeld om planten en gewassen op een natuurlijke manier te versterken, plantenziekten af te weren en schadelijke bodeminsecten te bestrijden. Deze technieken zijn dus niet alleen diervriendelijker dan chemische bestrijdingsmiddelen, ze zijn ook nog eens plantvriendelijk! Bij Tuincentrum Vincent verkopen wij de producten van DCM Naturapy en Edialux Ecologic zodat u zelf kunt zien hoe goed het werkt. 

Bodeminsecten bestrijden met producten van Tuincentrum Vincent

Kom langs bij Tuincentrum Vincent voor bestrijdingsmiddelen tegen bodeminsecten. Heeft u een vraag over het bestrijden van insecten in uw tuin of wil u hier graag advies over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of in het tuincentrum een van onze medewerkers aanspreken. Wij helpen u graag op weg. Tot snel bij Tuincentrum Vincent voor bestrijdingsmiddelen tegen bodeminsecten of onze andere tuinproducten. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.