Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Potgronden

Verzorg uw planten goed, geef ze daarom potgrond. Van potgrond gaan uw planten goed groeien en bloeien en geniet u optimaal van al het moois van uw planten. Krijg mooie, gezonde en sterke planten met de potgrond van Tuincenter Vincent. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 34 van 34 producten

Waarom potgrond? 

Om uw planten de beste zorg en aandacht te bieden, heeft de plant potgrond nodig. Potgrond geeft uw planten extra verzorging, doordat potgrond bestaat uit veen en extra voeding voor uw planten. Met de voeding die in de potgrond verwerkt zit, krijgt de plant voor ongeveer 8 weken voldoende voedingsstoffen binnen. Na deze periode is extra plantenvoeding nodig. 

Potgrond soorten 

Naast dat er verschillende soorten planten bestaan, bestaan er ook diverse soorten potgronden. Zo bieden wij bij Tuincenter Vincent diverse soorten potgrond aan, omdat elke plant andere behoeftes heeft. Zo vindt u in ons assortiment: 

Zelfs voor waterplanten hebben wij de juiste potgrond in ons assortiment. U vindt alles voor de verzorging van uw planten bij Tuincenter Vincent. 

Potgrond kopen bij Tuincenter Vincent

Potgrond voor de kleine en grote tuin

Bij Tuincenter Vincent snappen wij dat niet elke tuin hetzelfde is en dat daarom niet iedereen genoeg heeft aan een zak potgrond van 20 liter. Daarom hebben wij zakken met potgrond van 20 liter, maar ook zakken met potgrond van 70 liter. Speciaal voor de mensen met een grote tuin of met veel planten. Tuincenter Vincent is er voor elke tuin! 

Potgrond kopen 

Potgrond kopen doet u bij Tuincenter Vincent. Wij zijn specialist op het gebied van de verzorging van uw bloemen en uw tuin. Vraag onze medewerkers naar tips en adviezen voor uw tuin. Wij helpen u graag om het beste uit uw planten te halen zodat u hier optimaal van kunt genieten. Bestel uw potgrond daarom snel en eenvoudig via onze webshop. Zo genieten uw planten binnenkort al van al die heerlijke voedingsstoffen. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.