Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Siertuin

Tuincenter Vincent heeft alles in huis voor de verzorging van uw siertuin. Bestel bij ons de producten gemakkelijk en snel online. U slaagt bij Tuincenter Vincent altijd, in het tuincentrum in Dendermonde of online in onze webshop. 

Meststoffen voor de siertuin

Toon filters Verberg filters

Siertuin onderhouden met de producten van Tuincenter Vincent

Om uw siertuin er ieder seizoen mooi bij te hebben liggen, zult u een juiste keuze moeten maken in sierplanten en deze ook goed moeten onderhouden. Dit doet u onder andere met de producten die u vindt in de webshop van Tuincenter Vincent en in ons tuincentrum. Onze medewerkers kunnen u tips geven en helpen met het vinden van de juiste producten voor uw siertuin. Dit doet u onder andere door uw siertuin regelmatig te bemesten. Online vindt u verschillende soorten organische meststof voor onder andere de volgende planten:

  • Meststof voor Hortensia's;
  • Meststof voor de Buxus;
  • Meststof voor de Lavendel;
  • En nog veel meer...

Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor universele meststoffen die bij iedere plant in uw siertuin zullen helpen. 

siertuin-vincent-tuincentrum

Bodemverbetering voor de siertuin

Bodemverbetering voor de siertuin zorgt ervoor, de naam zegt het al, dat de bodem in uw siertuin verbetert. Dit kunt u doen met kalk. mest of andere producten die u in ons tuincentrum kunt vinden. Sommige planten hebben liever een zure grond, terwijl andere daar juist niet goed tegen kunnen. Om uw planten een kans te geven om te overleven in uw siertuin, dient u de grond de optimale zuurtegraad te geven en te houden.

Tuincenter Vincent in Dendermonde: de mooiste siertuin voor iedereen

Om uw siertuin goed te onderhouden heeft u zoals eerder vermeld verschillende producten nodig. U koopt deze producten natuurlijk bij Tuincenter Vincent in Dendermonde! Heeft u vragen? Kom langs of neem contact met ons op. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.