Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Snijbloemen

Snijbloemen vormen samen een prachtig boeket dat u in een vaasje in de vensterbank of op de keukentafel zet. In onze bloemenshop in Dendermonde vindt u elke dag verse bloemen met een op de seizoenen afgestemd assortiment. Zo haalt u in de herfst een stralend boeket in huis met rode, oranje en gele snijbloemen. In de lente stelt u juist een fleurig boeket samen met snijbloemen in pasteltinten. Maak zelf een mooie bos bloemen met behulp van de bloemschikmaterialen in ons aanbod, of laat onze bloemist een boeket samenstellen.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 26 van 26 producten

Boeket snijbloemen voor een speciale gelegenheid

Bloemen zijn een waardevolle toevoeging aan iedere gebeurtenis. Daarom biedt Tuincenter Vincent verschillende soorten boeketten en bloemstukken aan:

  • boeketten om weg te geven aan een goede vriend of vriendin, liefdevol familielid of partner. Geef eens een bos snijbloemen aan iemand die ziek thuis zit en wel wat kan worden opgefleurd. Of maak iemands verjaardag nog feestelijker met een boeket dat bestaat uit zijn of haar lievelingsbloemen;
  • bruidswerk dat helemaal is afgestemd op de wensen van de bruid. Stel in overleg met de bloemist een bruidsboeket samen dat u gegarandeerd zal laten stralen op uw trouwfoto’s! Onze bloemist denkt ook graag met u mee over corsages en eventuele bloemversieringen voor in het haar;
  • rouwbloemstukken om op een gepaste manier afscheid te nemen van uw dierbare. Kies voor een bloemarrangement met of zonder lint en bepaal zelf welke kleuren en soorten snijbloemen u in het bloemstuk terug wilt zien.

Fleurig snijbloemen arrangement


​​​​​​​Voor ieder seizoen een passend boeket

Ieder seizoen kent zo zijn eigen kleuren en geuren. Stem uw boeketten daarom af op het seizoen! In de herfst kiest u bijvoorbeeld voor sierlijke snijbloemen, zoals de fraaie crocosmia, die met zijn oranje of rode kleur de warmte in huis haalt, en de hypericum, wiens takken na het bloeien vol zitten met prachtige besjes. In een winterboeket ziet u uiteraard de amaryllis en de kerstroos terug, maar ook tulpen zullen in uw bos snijbloemen niet misstaan. Laat in uw lenteboeket de narcis en pioenroos niet ontbreken en vul uw zomerboeket met gladiolen en zonnebloemen. Wij denken graag met u mee over welke snijbloemen in uw boeket, bruidswerk of rouwstuk passen. Spring dus gerust even binnen of neem contact met ons op via 052/21.14.04.

Boeket Vincent

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.