Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuingereedschap

Klusjes hier, klusjes daar, klusjes overal! Op zoek naar tuingereedschap om al die klusjes te klaren? In onze webshop vindt u een beperkt aanbod. Zijn de tuinklusjes hiermee niet geklaard? Kom dan naar Tuincentrum Vincent in Oost Vlaanderen, dichtbij Aalst, en neus rond in ons assortiment naar het ideale klusgereedschap!

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 138 producten

Aanbod tuingereedschap Tuincentrum Vincent

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Bij ons tuincentrum vindt u onder andere het volgende tuingereedschap:

  • Schoffels
  • Snoeischaren
  • Tuinslangen
  • Drukspuiten
  • Robotmaaiers
  • En nog veel meer...

Verschillende merken tuingereedschap

Aangezien ons aanbod tuingereedschap in ons tuincentrum in Dendermonde erg ruim is, verkopen wij gereedschap van verschillende merken. Wij zijn onder andere verdeler van Polet Quality Tools, Gardena, en Felco. Op deze manier heeft u altijd genoeg keuze en kunt u tuingereedschap vinden in verschillende prijsklassen. 

tuingereedschap-tuincentrum-vincent-dendermonde

Tuingereedschap voor uw gazon

Een gazon in de tuin is prachtig, maar eist wel veel werk. Om dit werk wat makkelijker en sneller te laten verlopen kunt u verschillende soorten tuingereedschap aanschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grasmaaier van uitstekende kwaliteit of een sproeisysteem! Met een automatisch sproeisysteem hoeft u uw gazon nooit meer met de hand water te geven. 

Heeft u vragen over ons aanbod tuingereedschap of wilt u meer weten over ons assortiment? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Dendermonde en laat u verrassen door ons ruime aanbod of neem contact op. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.