Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunstgras op maat

Deze kunstgrasmatten worden voor u op maat van de rol gesneden. In de winkel kan u grote stalen bekijken.

Er wordt telkens op bestelling gewerkt. Ongeveer 7 tot 12 dagen levertermijn.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Liever maatwerk kunstgras kopen?

Op de winkelvloer vindt u presentaties met grote stalen van het kunstgras op maat. Zo krijgt u meteen een realistisch beeld van de toepassing van kunstgrasgazon en kunt u een wel overwogen keuze maken waar u jaren tevreden van zult zijn!

Voor kunstgrasmatten op maat hebben wij graag dat u langskomt in ons tuincentrum. Onze vakspecialisten maken u graag wegwijs tussen de verschillende kleuren en types kunstgras. Welke kunstgrasmat is voor u de beste keuze? Wilt u kunstgras in de tuin, op het terras of op het balkon? Gaat u het kunstgrasgazon gebruiken net alsof het een echte grasmat is? Is het de bedoeling om jaren van het gemak van kunstgras te kunnen genieten en dient het gazon m.a.w. duurzaam en net echt te zijn? Al deze vragen zullen onze vakspecialisten graag met u overlopen en bespreken. Enkel zo kunt u de juiste keuze maken; de keuze voor een schitterende grasmat waarvan u jarenlang zult kunnen genieten.

De producten die we verdelen zijn van: 

  • Feelds
  • Hamat
  • Excelgreen

Kunstgras Feelds voor balkon en terras

Iedereen kan een kunstgrasgazon aanleggen!

Uiteraard hebben wij ook alles in huis voor de installatie en het onderhoud van de kunstgrasmat. Voor de aanleg van het kunstgazon dient u het juiste gereedschap te gebruiken én een stappenplan te volgen.

Al het nodige plaatsingsmateriaal kunt u bij ons aanschaffen. U heeft bijvoorbeeld tape of naadband speciaal voor kunstgras nodig om de matten aan elkaar te bevestigen. Ook een snijmes, kleefpatches of haken, een rolmeter e.d. dienen in de gereedschapskist te zitten.
Naast goede werkinstrumenten moet u elke stap van het stappenplan opeenvolgend en zeer nauwkeurig uitvoeren. Enkel dit garandeert een mooi resultaat. Wij overlopen en bespreken graag wat u allemaal moet ondernemen, zodat u na al dat noeste werk nog jaren kunt genieten van een perfect groene mat. U kunt ook steeds onze handleiding 'Hoe leg ik kunstgras aan?' raadplegen.

Een kunstgrasgazon vraagt heel weinig onderhoud eens het goed werd aangelegd. Ziet de grasmat er toch een beetje platjes uit? Dan gebruikt u gewoon de elektrische borstel speciaal voor kunstgras die de grassprietjes terug mooi rechtop zet. Eén keer per jaar is voldoende. Een makkie!  
 

Liever kant en klaar kunstgras?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.