Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Parasols

Wanneer de dagen langer worden en de zon steeds feller gaat schijnen is een parasol in de tuin onmisbaar. Bied uzelf en uw familie/vrienden schaduw en beschutting van het felle licht. Als u op zoek bent naar een mooie, functionele parasol voor de beste prijs, dan bent u bij Tuincenter Vincent zeker aan het juiste adres. Koop een parasol, parasolvoet en parasolhoes uit ons uitgebreide assortiment eenvoudig online.
Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 36 producten

PARASOL GEBRUIKEN IN UW TUIN

Een parasol in uw tuin is voor verschillende doeleinden zeer geschikt, en zeker als u ’s zomers graag buiten tijd doorbrengt is een goede parasol van hoge kwaliteit onmisbaar. Waar is een parasol nu precies nuttig voor, en hoe gebruikt u een parasol in uw tuin?
  • Allereerst is goede beschutting van de zon van levensbelang. Hoewel een zekere hoeveelheid Uv-straling gezond is en u van vitamine D voorziet kan een teveel aan straling zeer ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Daarom doet u er goed aan een parasol in uw tuin te installeren, mocht u veel tijd buiten gaan doorbrengen.
  • Een parasol biedt niet alleen u, maar ook uw tuinmeubelen de nodige bescherming. Omdat sommige tuinmeubelen bij lange blootstelling aan zonlicht weleens verkleuren is een parasol ook voor uw andere tuinmeubels een goede toevoeging.
  • Vergeet na gebruik een parasol nooit dicht te klappen. Een parasol die onnodig openstaat kan door slecht weer worden beschadigd en zelfs op worden getild door harde windstoten. Dit kan weer grote schade aanrichten aan de rest van uw tuin en bovendien voor gevaarlijke situaties zorgen.

Zweefparasol in de tuin

VERSCHILLENDE PARASOLS BIJ TUINCENTER VINCENT

Kom langs bij Tuincenter Vincent en geniet van het ruime aanbod parasols die prachtig in uw tuin zullen staan. Tegenwoordig zijn zweefparasols van Garden Impression enorm in trek. In tegenstelling tot normale parasols die de voet in het midden van de parasol hebben zitten, zit deze bij een zweefparasol aan de zijkant. Hierdoor kan een zweefparasol perfect gecombineerd worden met een loungeset, mooie tafel of een ander soort tuinmeubel.
 

Bestel uw parasol online

Kom langs voor een prachtige parasol of handige parasolvoet bij Tuincenter Vincent. Voor ons aanbod kunt u ook terecht op onze handige website. Hebt u nog vragen over ons assortiment of onze service? Neem dan contact met ons op. 

Andere tuinmeubelen

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.