Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Opblaasbare zwembaden

Wilt u waterpret in de tuin tijdens die heerlijk warme zomers? Dat kan! Een zwembad groot of klein, Tuincentrum Vincent heeft voor elke tuin een passend exemplaar. Laat die warme dagen maar komen en geniet!

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Betaalbaar opzetzwembad kopen?

Wie droomt er niet van een zwembad in de tuin? Een ingebouwd zwembad aanleggen is vaak een heel karwei, maar als u kiest voor een bovengronds exemplaar is alles mogelijk.

Een bovengronds zwembad is makkelijker te installeren en vaak ook goedkoper. Een vlakke en stevige ondergrond is de enige vereiste. We zetten de voordelen van een opzetzwembad even op een rij:

  • betaalbaar zwembad: goedkoper dan een ingebouwd zwembad;
  • kleinere formaten: verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen, zodat dit ook past in kleinere tuinen;
  • eenvoudige installatie: makkelijker op te zetten dan een ingebouwd zwembad;
  • flexibel: kan eventueel nog worden verplaatst in de tuin of mee worden verhuisd;
  • eenvoudig in onderhoud: u kunt makkelijk overal bij.

Wilt u niet graven in de tuin, dan zijn opbouwzwembaden een goede keuze. Tuincentrum Vincent heeft een uitgebreid assortiment aan opbouwzwembaden, van de eenvoudigste tot de grotere modellen. Makkelijk te monteren en zo weer opgeruimd wanneer het kouder wordt. Wij hebben de beste oplossing voor elk budget.

opzet zwembad in tuin - Tuincentrum Vincent

Bestway opzetzwembad kopen 

Een warme dag en nood aan waterpret? Dan is een opblaasbaar zwembad of zwembadje gegarandeerd een succesnummer. In ons tuincentrum in Dendermonde vindt u verschillende opblaaszwembaden. De allerkleinsten zullen zich uren amuseren in dit zwembad!

Wilt u een duurzaam alternatief voor een opblaaszwembad? Ga dan voor een opzetzwembad van Bestway. De complete Bestway zwembaden zijn zeer eenvoudig te installeren en hebben een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Verkrijgbaar in diverse vormen, groottes en dieptes is er voor elk wat wils. Bestway zwembaden zijn uitgerust met een sterke liner en zijn uiterst duurzaam. Deze zwembaden kunt u verder uitrusten met zwembadladders, warmtepompen, afdekzeilen en andere accessoires die u ons tuincentrum kunt verkrijgen.

Houten zwembaden van Ubbink 

Geen fan van een bovengronds zwembad in de tuin? Kies dan voor een zwembad van Ubbink. Deze zwembaden kunnen zowel bovengronds als ingebouwd worden opgesteld. Zelfs gedeeltelijk in de grond ingraven is mogelijk! U kunt kiezen tussen diverse zwembadvormen, afmetingen en kleur van liner. Bouwt u het zwembad op dan wordt het standaard uitgerust met een houten kader met FSC keurmerk. Op deze manier oogt het zwembad prachtig in uw tuin. De zwembaden van Ubbink zijn van zeer degelijke kwaliteit en zijn zo ontworpen dat u heel wat jaren kunt genieten van waterplezier in de tuin. Ook deze zwembaden kunt u uitrusten met een warmtepomp, afdekzeil of een extra zwembadladder.  Ubbink verzorgt zelf de garantie: 15 jaar op houtrot en 2 tot 5 jaar garantie op toebehoren. De garantie geldt uiteraard enkel bij normaal gebruik en bij correcte installatie van het zwembad. Een uitgebreide installatie handleiding wordt steeds meegeleverd met het aangekochte zwembad. Uiteraard kunt u ook steeds beroep doen op onze zwembadspecialisten!

Zwembad van hout Ubbink

Geen zwembad, maar wel waterpret!

Liever geen zwembad in de tuin? Ook met vrolijke gieters kunnen kinderen zich op een warme zomerdag uitleven in de tuin! En wat dacht van een zwenksproeier. Hier kunnen de kinderen vrolijk doorheen rennen en springen. Of maak een minivijver in de tuin of op het terras! Neem een teil of waterdichte kuip of schaal, leg filtersubstraat op de bodem, vul met leidingwater en leg er een aantal leuke drijfplantjes in. Misschien komen er na een tijdje wel kleine diertjes in het water wonen of gebruiken de vogels het vijvertje als badje. En is het feest? Versier dan de terrasvijver met drijfkaarsen of enkele mooie bloemen. Ook voor het leukste buitenspeelgoed zit je bij Tuincenter Vincent goed. 

Woont u in de buurt van Aalst, Mechelen of Sint-Niklaas en wilt u graag bij ons langskomen in Dendermonde? U bent van harte welkom! Bekijk onze actuele openingstijden en hopelijk mogen wij u snel verwelkomen in ons 10.000 m² groot tuincentrum.

Zwembad onderhoud

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.