Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Zwembadpompen en filter

Een zwembadpomp en een zwembadfilter zijn beide belangrijke componenten om zwemwater helder en schoon te houden. Een zwembadpomp is verantwoordelijk voor het verplaatsen van het water door het systeem, terwijl de zwembadfilter zorgt voor de reiniging van het water door deeltjes te verwijderen.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Zwembadpompen: helder, schoon en gezond zwemwater

Zwembadpompen zijn essentiëel voor het onderhoud van een zwembad. Deze pompen zijn ontworpen om water uit het zwembad te trekken, te filteren en terug te voeren, waardoor het water schoon en veilig blijft om in te zwemmen. Een zwembadpomp heeft vele voordelen:

  • Het water blijft in beweging, waardoor sedimenten en vuil worden verwijderd en de kans op algengroei wordt verminderd.  
  • Zwembadpompen helpen de chemische balans van het water op peil te houden door de circulatie te bevorderen.

Geniet ook van helder, schoon en goed onderhouden zwembadwater met een zwembadpomp. 
 

Zwembadfilters voor gezond zwemwater 

Zwembadfilters spelen een essentiële rol bij het handhaven van een schone en veilige zwemomgeving. De filters zijn ontworpen om vuil, bladeren, insecten, bacteriën en andere verontreinigingen uit het water te verwijderen, waardoor het zwembadwater helder en gezond blijft. Zwembadfilters kennen vele voordelen:

  • Verbeterde waterkwaliteit door onzuiverheden te elimineren die anders irritatie aan de huid, ogen en luchtwegen kunnen veroorzaken.
  • Helpen verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te verminderen, waardoor het risico op infecties wordt geminimaliseerd.
  • Minder onderhoud omdat de filters helpen om vuil en afval te verwijderen voordat ze zich in het zwembad kunnen ophopen.

Al met al spelen zwembadfilters een cruciale rol bij het waarborgen van een aangename en hygiënische zwemervaring voor iedereen die van het zwembad geniet.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.