Vandaag zijn wij helaas gesloten

Planten Dendermonde

Bent u op zoek naar planten in de buurt van Dendermonde? Bij Tuincentrum Vincent koopt u zowel kamerplanten als tuinplanten. Bekijk ook eens de promoties die wij aanbieden. Daar staan vaak mooie planten tussen die u voor een scherpe prijs bij ons op kunt komen halen!
 

Tuinplanten kopen in de buurt van Dendermonde doet u bij Tuincentrum Vincent

Bij Plantencentrum Vincent in Dendermonde hebben we een zeer uitgebreide afdeling tuinplanten. Denk vooral goed na over de aanschaf van uw vaste planten. Deze planten komen namelijk elk jaar weer terug en ze zijn dus de basis van uw tuin. Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door onze tuinplanten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er:

  • Rozen en klimplanten,
  • Heesters, coniferen, bomen,
  • Bloembollen en zaden
  • Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel die ook wordt bepaald door de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Stem uw éénjarige perkplantjes af op de vaste planten die u in de tuin heeft staan. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over de diverse soorten tuinplanten die wij verkopen.
Planten koopt u bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde

Kom planten voor in huis kopen bij ons tuincentrum in Dendermonde

U vindt bij ons tuincentrum in Dendermonde niet alleen tuinplanten, maar ook heel veel mooie kamerplanten. Zo koopt u bij ons kleurrijke bloeiende kamerplanten die u kunt combineren met frisse groene kamerplanten. Bent u op zoek naar kamerplanten die niet al te veel verzorging nodig hebben? Bekijk dan eens onze cactussen en vetplanten. Wij stellen ook prachtige plantenstukken voor u samen, waarbij we een mooie kamerplant combineren met een bijpassende pot, schaal of mand. Kamerplanten zijn heel erg belangrijk voor de luchtkwaliteit van uw huis. Ze voegen namelijk zuurstof toe, zuiveren de lucht van schadelijke stoffen en houden het vochtgehalte op peil. Kom dus snel een keer kamerplanten kopen bij ons tuincentrum in Dendermonde. Ons tuincentrum heeft ook een prachtige bloemenwinkel, zodat u uw huis nog meer kunt opfleuren.
 

Ook alles voor de verzorging van uw planten vindt u bij ons in Dendermonde

Plantenverzorging kan erg intensief zijn, maar wij helpen u graag een handje! Bij Tuincentrum Vincent in Dendermonde verkopen we allerlei producten voor de verzorging van uw planten. Denk aan tuingereedschap, maar ook aan bijvoorbeeld gieters voor binnen en buiten. Ook biologische bestrijdingsmiddelen koopt u bij ons. Bescherm uw tuin tegen plagen als insecten, slakken en mollen! We zien u graag snel voor planten in Dendermonde bij Tuincentrum Vincent!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.