Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

in big bag

Siergrind en siersplit in big bags koopt u bij Tuincentrum Vincent! Voor grote hoeveelheden siergrind kunt u bij ons terecht zowel in de webshop als in het tuincentrum.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 76 producten

Er zijn verschillende soorten en maten van zowel siergrind als siersplit te verkrijgen, waarmee u uw tuin kunt renoveren. Met siergrind en siersplit kunt u uw tuin volledig herinrichten en renoveren, op zeer stijlvolle wijze. Ook bent u minder tijd kwijt aan onderhoud, wat voor sommigen onder ons erg mooi mee genomen is!  

Big bags met siergrind en siersplit bestellen

Van zowel siergrind als siersplit zijn er verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Variërend van ronde vormen tot aan robuuste stenen en in allerlei kleur variaties kunt u de siergrind en siersplit bij ons vinden. De big bags kunnen zowel in ons tuincentrum worden opgehaald, als bij u thuis geleverd worden. U vindt bij ons verschillende maten big bags:

  • Siergrind en siersplit in big bags van 500kg
  • Siergrind en siersplit in big bags van 1000kg
  • Siergrind en siersplit in big bags van 1500kg

Voor kleinere hoeveelheden hebben wij ook siergrind en siersplit in zak. Kiest u liever voor los siergrind of siersplit? Ook dat is uiteraard mogelijk! 

Bestel siergrind en siersplit online of bezoek ons tuincentrum! 

Binnen de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel leveren wij siergrind, split en lava. Buiten deze leveringszones kunnen wij offertes maken voor een levering. Vraag ons dan ook gerust om een offerte voor levering buiten deze zones, dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Contacteer ons gerust: info@tuincenter-vincent.be of 052/21.14.04

Kom langs het tuincentrum 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.