Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

in zak

Siergrind en siersplit zijn uitermate geschikt als u uw tuin, terras, of oprit wilt verfraaien. Wij hebben zowel in ons tuincentrum als in onze webwinkel verschillende soorten en maten siergrind en siersplit verkrijgbaar, waaronder varianten in zak.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 34 van 34 producten

De zakken van 20 kilo zijn gemakkelijk zelf te vervoeren en te hanteren. Bij Tuincentrum Vincent in de regio Gent, Antwerpen en Brussel kunt u alle soorten siergrind bekijken. 

Siergrind en siersplit in big bags of in zak?

Bent u benieuwd welke mogelijkheid het beste bij uw tuin past? Er zijn zowel zakken verkrijgbaar van 20 kilo als siergrind in big bags van verschillende formaten, zoals:

  • Big bags van 500 kilo
  • Big bags van 1000 kilo
  • Big bags van 1500 kilo

Diverse soorten siergrind en siersplit bestellen

Siergrind en siersplit zijn twee verschillende soorten grind die u kunt gebruiken om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven of te renoveren. Siergrind is op een natuurlijke manier aan de ronde vormen gekomen. Het grind komt oorspronkelijk uit rivieren waar de stenen rond zijn geslepen door het stromende water. Siersplit is een ander steensoort, dat wordt gehaald uit steengroeves. Siersplit is iets grover en blijft daardoor beter op zijn plek liggen. Voor beide mogelijkheden kunt u zowel op onze website als in ons tuincentrum terecht. 

Siergrind en siersplit in zak bestellen bij Tuincentrum Vincent

Zowel bij ons in het tuincentrum, als in de webshop bent u aan het juiste adres voor siergrind en siersplit in zak. U kunt deze online bestellen, dan bezorgen wij deze binnen de leveringszones thuis. Wilt u een levering aanvragen buiten deze zones? Vraag daarvoor gerust een offerte bij ons aan. Contacteer ons gerust: info@tuincenter-vincent.be of 052/21.14.04.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.