Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Trend 2021 - Gekleurd glas

Trend 2021 - Gekleurd glas

#TREND 2021

Dé interieuraccessoire-trend van 2021 is misschien klein van formaat, maar het effect is groots. Voeg een kleurrijke touch toe aan je interieur met vazen en kandelaars van (gerecycled) glas in de allerleukste kleuren.

 

LOTS OF COLOUR

Een van de laatste trends op het gebied van decoratie is gekleurd glas. Vazen in diverse kleuren glas zijn hartstikke trendy en worden overal door het huis gebruikt. Een mooie grote gekleurde vaas als eyecatcher of een hele groep gekleurde vazen op een mooi kastje bijvoorbeeld. Het leuke van deze interieur trend is dat je er alle kanten mee op kan, er zijn namelijk zoveel mooie gekleurde vazen verkrijgbaar dat er altijd wel iets tussen zit wat bij jouw interieur past!

 

IN LOVE WITH THE SHAPE OF YOU 

Naast het kleurrijke aspect, zien we dat de klassieke vaas ook plaats moet maken voor vazen met een unieke en speciale vorm. Deze eyecatchers worden net dat tikkeltje luxueuzer dan de eenvoudige rechte of konische vazen. We zien deze vazen in groep met zowel verschillende kleuren als vormen bij mekaar. Het geeft een echte vintage-feel!

 

Kom eens langs in ons tuincentrum om onze assortiment aan gekleurde vazen te ontdekken.

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten die prima tegen 'natte voeten' kunnen

Het voorjaar verloopt wereldwijd ontzettend grillig. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Zaaien, maar niet maaien in mei

Zo'n verregend begin van het voorjaar is niet fijn voor ons, maar wel voor je planten. Met al die nattigheid van de laatste tijd schiet alles de grond uit. En nu de IJsheiligen weer vertrokken zijn kunnen we los gaan met het ter plekke zaaien van eenjarige bloemen voor de pluktuin, groenten en kruiden in de moestuin en nog veel meer. Wat je dan weer beter kunt laten deze maand is maaien.

Lees meer...
Pinksterbloemen en een wilde bloemenweide

Zie je ook bijna geen pinksterbloemen meer in de weilanden? Net als veel andere inheemse, wilde planten verdwijnen die helaas in rap tempo. Niet goed voor de biodiversiteit. Daarom geeft ons tuincentrum je nu graag tips voor het aanleggen van een wilde bloemenweide. Leuk klusje om mee te beginnen in het pinksterweekend!

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.