Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Plantstaanders zijn helemaal in!

Plantstaanders zijn helemaal in!

Deze plantenstandaards zijn stoer en helemaal in!

 

JUNGLEHOEK

Kamerplanten winnen al een hele tijd aan populariteit in huis. Groen in huis is niet alleen gezond door zijn luchtzuiverende en ontstressende kwaliteiten, maar ze zijn ook aantrekkelijke interieur-objecten om mee uit te pakken. De keuze van pot en plant bepalen al snel een stijl in jouw woning. Met enkele planten van verschillende groottes, die je in in groep samen plaatst in een hoekje, creëer je makkelijk een mini-jungle binnen. En dat is niet alleen leuk om naar te kijken, het is bewezen dat planten in uw omgeving, zowel binnen als buiten, effect hebben op de gemoedstoestand. 

 

HOOG HOGER HOOGST

Opvallende bij deze nieuwe trend zijn de plantenstandaards. Deze planthouders op hoogte zijn tegenwoordig te verkrijgen in verschillende materialen, zoals met glas, hout, gelakt aluminium en verroest ijzer. Daarnaast kan je spelen met diverse hoogtes en breedtes. Dit gaat van een mini-plantje op voetje tot uw grote palm die een trapje hoger komt te staan. De ijzeren gelakte frames hebben vaak hippe geometrische vormen en zijn er in verschillende kleuren en diktes van frame.  

 

Kom langs en ontdek ons ruim assortiment aan plantenstandaards en maak een leuke eye-catcher van je plantenhoek.

 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...
Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.