nestkastjes knutselen

nestkastjes knutselen

Super leuk en nuttig: een nestkastje bouwen.

Op zich heb je niet veel nodig voor een leuke namiddag knutselplezier.
Geen zin om alles volledig zelf te doen? Dan kan je ook dit nestkastje van Esschert aanschaffen en de Picasso in jezelf naar boven halen.

Geniet van deze leuke activiteit met de kids en het mooie resultaat in de tuin! 

Het nestkastje is al volledig in elkaar gestoken dus je hoeft er enkel nog een meesterwerkje van te maken.

Wil je wel graag weten hoe je eentje maakt? Op de website van natuurpunt vind je veel tips en info alsook het stappenplan hieronder.

 

bron: https://www.natuurpunt.be/pagina/nestkastje-voor-tuinvogels 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Ga woekeraars te lijf

Alles schiet razendsnel omhoog en vooral de rozen bloeien nu volop. Heerlijk! Helaas is er ook een aantal planten die de neiging hebben de hele tuin over te nemen.

Lees meer...
Anti-teken-tips

Groen is gezond. Dat is in coronatijd overduidelijk geworden. Vanwege alle beperkingen en sluitingen zijn we wat blij met een wandeling door het bos of park, of door lekker ontspannen te tuinieren in eigen tuin of op eigen balkon.

Lees meer...
Vaderdagcadeaus voor het betere buitenleven

Op zondag 13 juni is het Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. In deze ellendige coronatijden met nog volop beperkingen en weinig reismogelijkheden is een cadeau uit ons tuincentrum.

Lees meer...
een natuurlijke (zwem)vijver

Het zal een hete zomer worden en dan laten wij u alvast graag uitkijken naar een verfrissende duik in een natuurlijke zwemvijver. 
Bij Tuincenter Vincent is alles aanwezig voor de aanleg en het onderhoud van uw natuurlijke (zwem)vijver, inclusief mensen met vakkennis! 

Lees meer...
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent!

Velden met * zijn verplicht.